ΙΝΤΙΜΕ Καλύτερη κόρνα και από τους Dukes of Hazzard ο αγρότης στο Σύνταγμα

Ποιος General Lee όταν έχεις τέτοιο κομμάτι στην κόρνα;

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι Έλληνες Αγρότες με τους Dukes of Hazzard; Μα προφανώς, κάνουν το ίδιο επάγγελμα, τουλάχιστον στα χαρτιά γιατί οι δεύτεροι περισσότερο χαβαλέ κάνουν παρά δουλεύουν.

Με τα τρακτέρ να κατακλύζουν το αθηναϊκό κέντρο και τους αγρότες να διαδίδουν σε κάθε γωνία της Ελλάδος το σύνθημα «Χωρίς Εμάς δεν τρως», η επικαιρότητα της χώρας έχει ξεκάθαρα έναν μεγάλο πρωταγωνιστή τις τελευταίες ώρες. Δηλαδή τους αγρότες και τους μελισσοκόμους.

Πόσο κόστισε στους Αγρότες το ταξίδι στην Αθήνα με τρακτέρ;

 

Σαφώς και οι κινητοποιήσεις των αγροτών στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα ήταν πραγματικά ηχηρές και πέρασαν το μήνυμά τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε και μερικά σκηνικά που θα μας μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη.

Ένα από αυτά ήταν και ο αγρότης που είχε στο τρακτέρ του την κόρνα που ακούστηκε στην οδό Σταδίου. Όπως γράφει και ο χρήστης του X, Thyras «Respect στον αγρότη για την κόρνα! Απλά πολύ Μπροστά!!!», τα ανάλογα συγχαρητήρια θα δώσουμε και εμείς.

Βέβαια, το μυαλό μας εμάς πήγε στην εμφατική κόρνα που είχε βάλει ο Bo Duke στο πορτοκαλί Dodge Charger του 1969, ονόματι General Lee, ο οποίος είχε βάλει την χαρακτηριστική «Dixie» κόρνα.

 

 

Κάπου εδώ είναι που πρέπει να σχολιάσουμε με ένα who did it better? Οι Dukes of Hazzard ή o Έλληνας Αγρότης; Δεν είμαστε προκατειλημμένοι επειδή είναι Έλληνας, αλλά η κόρνα του συμπατριώτη είναι όπως σχολίασε και ο χρήστης του Χ «Απλά πολύ μπροστά!!!».  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved