O Γιώργος Λάνθιμος ξέρει τι θα κάνει στην μεθεπόμενη ταινία του

Έχει πλάνο ο Έλληνας σκηνοθέτης και καλά κάνει.

Όταν ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι έλεγε πως έχει πλάνο 5ετίας για τον Παναθηναϊκό το 2005 όλοι έπεσαν να τον φάνε, τώρα όμως που κυκλοφόρησε ότι ο Γιώργος Λάνθιμος μακροπρόθεσμα σχέδια, γνωρίζοντας το θέμα όχι μόνο της επόμενης αλλά και της μεθεπόμενης ταινίας του, τον αποθεώνουμε. Η ζωή είναι άδικη τελικά.

Ο Γιώργος Λάνθιμος φωνάζει «πάμε να το πάρουμε»

Στην περίπτωση, όμως, του Έλληνα σκηνοθέτη που περιμένουμε με ανυπομονησία να πάει στα Όσκαρ με το Poor Things και να «κοντράρει» το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Oppenheimer του Christopher Nolan, ξέραμε πως το επόμενο πρότζεκτ του θα λέγεται Kind of Kindness και εννοείται θα έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο την Emma Stone.

 

 

Πέρα όμως από αυτό μπορεί από τώρα να ετοιμάζει και το παραεπόμενο πρότζεκτ το οποίο θα είναι remake μιας νοτιοκορεάτικης κωμωδίας φαντασίας του 2003, ονόματι Save the Green Planet.

Από τον Κυνόδοντα στις Χρυσές Σφαίρες 2024

Σε αυτή την παραγωγή, ο Γιώργος Λάνθιμος θα δοκιμαστεί στην μαύρη κωμωδία όπου θα εστιάζει σε έναν απογοητευμένο νεαρό άνδρα που απάγει και βασανίζει έναν επιχειρηματία, τον οποίο θεωρεί ότι είναι υπεύθυνος πίσω από μια εξωγήινη εισβολή. Τρέχα γύρευε με λίγα λόγια.

 

 

Ωστόσο, όταν πρόκειται για το μυαλό του Γιώργου Λάνθιμου, καμία περίπλοκη εικόνα ή ιστορία δεν έχει δύσβατο μονοπάτι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved