Μήπως ο Dave Bautista θα είναι ο νέος Bane;

Ένα story στο Instagram του ηθοποιού δηλώνει δύο πράγματα: Ή πήρε τον ρόλο ή απλά τον θέλει πολύ.

Εκ πρώτης όψεως ο Dave Bautista (Drax the Destroyer των ταινιών Guardians of the Galaxy) και ο θηριώδης κακός από τις ιστορίες Batman, Bane έχουν ένα μεγάλο κοινό και αυτό είναι τα τεράστια μούσκουλά τους. Αυτό όμως που ελάχιστοι θυμούνται, είναι ότι ο πρώτος Bane της μεγάλης οθόνης (ναι εκείνος του Batman & Robin) δεν φούσκωσε λόγω εφέ, αλλά πίσω από την μάσκα ήταν ο Robert Swenson, ο οποίος ήταν επαγγελματίας wrestler που εργάστηκε στο WCW με όνομα, Jeep Swenson. Και όσο να’ ναι, ο Dave Bautista έκανε καριέρα ως επαγγελματίας wrestler, έστω και αν το έκανε στο WWE.

 

 

 

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί η φήμη, ότι ο ηθοποιός με τις ελληνικές ρίζες ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά ως νέος Bane, ωστόσο, φρόντισε και ο ίδιος να δώσει τροφή για τη συγκεκριμένη φήμη. Θα είναι δύσκολο βέβαια το έργο του, από τη στιγμή που τον ρόλο απογείωσε ο Tom Hardy στο Dark Knight Rises.

Προσπάθησε και άλλος να διαδεχτεί τον Hardy, αλλά χωρίς επιτυχία.

Αναφορά με το hint για τον ρόλο του νέου Bane, που λογικά θα αφορά ή το Bat-verse του Matt Reeves και ή το DCU του James Gunn, o Bautista ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που απεικονίζει ένα fan art depiction του Bane.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

 

 

«Θεωρώ πολύ δύσκολο σωματικά να προσφέρω κάτι στον χαρακτήρα του Bane» θα δήλωνε σε παλιότερη συνέντευξή του ο Bautista, ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το πρόσωπο του DCU, James Gunn, είναι ο σκηνοθέτης πλάι στον οποίο ο Ελληνομεξικανός ηθοποιός βρήκε τον ρόλο της ζωής του (Drax) και έγινε ευρύτερα γνωστός στον κόσμο για κάτι άλλο πέρα από τα μούσκουλά του.

Ποιος ευθύνεται για την παρακμή του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC;

Από εμάς πάντως είναι ένα μεγάλο ναι. Ειδικά αν πρόκειται για κομμάτι του Bat-Verse του Matt Reeves.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved