Το πρώτο αχρείαστο “πετσόκομμα” του 2024 το έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Θύμα η 20χρονη Τάνια στο Master Chef που μεταξύ μας προκάλεσε την τύχη της.

Γιατί βλέπουμε reality; Τι είναι αυτό που μας ωθεί ώστε να σπαταλήσουμε τηλεοπτικό χρόνο βλέποντας ένα προϊόν που βασίζεται κατά κύριο λόγο στην ίντριγκα; Οι παραγωγές παίζουν με τα βαθύτερα ένστικτά μας και εμείς υπνωτισμένοι το απολαμβάνουμε. 

Όταν μάλιστα αυτή η κιτρινίλα συνοδεύεται από φαγητό, τότε ο συνδυασμός φέρνει οργασμό στην gossip ψυχούλα μας. Όπως ακριβώς πράττει με άριστο τρόπο το Master Chef. Το reality μαγειρικής επέστρεψε με τις δύο ομάδες να μονομαχούν και την Τάνια να αντιμετωπίζει τη Ζωή.

Οι δύο παίκτριες παρουσιάστηκαν μπροστά από τους κριτές ωστόσο η προσπάθεια της Τάνιας απογοήτευσε τους κριτές και κυρίως τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

 

 

«Έχουμε μια προσπάθεια, η οποία είναι εξαιρετικά κακή. Δε βλέπεται. Το λέω αυτό για να αποφασίσεις αν σου αρέσει εδώ που είσαι κι αν έχεις έρθει για να μαγειρέψεις και να εξυπηρετήσεις όλο αυτό που μας είπε όταν γνωριστήκαμε στην audition ή ότι δεν έχεις όρεξη και δε θες πια να είσαι εδώ, γιατί τα αποτελέσματα μαγειρικά δείχνουν ότι δε σε ενδιαφέρει που είσαι εδώ», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην Τάνια φανερά δυσαρεστημένος.

Επικό πετσόκομμα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν αστειεύεται. Είναι σαν την Μπάγερν Μονάχου. Αν σε βρει μπόσικο, σε κοπάνησε μέχρι τελικής πτώσεως. Η 20χρονη Τάνια το ένιωσε στο πετσί της και για όσο θα είναι στο παιχνίδι οφείλει να είναι πιο προσεκτική. Ο chef παίρνει πολύ στα σοβαρά τον ρόλο του ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. 

Τα ριάλιτι μαγειρικής είναι πολύ χρήσιμα, αλλά όχι γι'αυτό που φτιάχτηκαν

Το video γίνεται viral, η παραγωγή κάνει νούμερα, τα sites έχουν υλικό ώστε να ανεβάσουν τα analytics τους, οι συμμετέχοντες γίνονται διασημότεροι και το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει κάτι το οποίο δε θα έπρεπε να τον απασχολεί. Διότι σημασία δεν έχει το να μην έχεις να φας αλλά το να απογοητεύει το πιάτο της Τάνιας στο Master Chef.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved