Assosiated Press Ο Sly επέλεξε τον νέο Ράμπο και δεν μας βρίσκει καθόλου σύμφωνους

Ποιοι είμαστε εμείς που θα τον αμφισβητήσουμε; Να είστε σίγουροι, το ίδιο θα κάνετε και εσείς.

Σε μια κατάσταση διαδοχής, μετράει πάντα παραπάνω η γνώμη εκείνου που αφήνει τη θέση του στον επόμενο. Στην περίπτωση του John Rambo, του εμφατικού χαρακτήρα που ενσάρκωσε για τόσες ταινίες με επιτυχία ο Sylvester Stallone, τότε το να δίνει τις ευχές του ο ίδιος ο Sly, για μας θα ήταν αυτόματα διαταγή.

Rocky vs Rambo: Ένα match-up που κανείς δεν ξέρει το νικητή.

 

Όταν όμως διαβάσαμε ποια ήταν η επιλογή του, ξύσαμε πολύ το πηγούνι μας, όταν δε, μάθαμε και τον λόγο αναρωτηθήκαμε έντονα αν ο 77χρονος Stallone έχει αρχίσει να τα χάνει.

Ο Stallone σε ταινία Barbie;

Μην ταράζεστε, δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, απλώς είπαμε να το πάμε ανάποδα πριν σας αποκαλύψουμε τον εκλεκτό του για Rambo, αν και μάλλον καρφωθήκαμε. Διότι η επιλογή του Sly για νέο Rambo είναι ο Ryan Gosling.

H ιστορία εξέλιξης του Ryan Gosling πρέπει να διδάσκεται

«Προφανώς είμαστε εντελώς αντίθετοι. Είναι εμφανίσιμος. Εγώ όχι. Σοβαρά το λέω! Θα μπορούσατε να με φανταστείτε ως Ken;» σχολίασε ο Stallone και ύστερα αποκάλυψε τι τον έκανε να του δώσει τη σκυτάλη.

 

 

Συγκεκριμένα, ο Gosling του εκμυστηρεύτηκε σε μια συνάντησή τους ότι ανέκαθεν ήταν τεράστιος φαν του Rambo: «"Με γοήτευε ο Ράμπο και πήγαινα στο σχολείο ντυμένος Ράμπο και οι άνθρωποι με κυνηγούσαν και πάλι δεν σταματούσα. Θα έκανα διακοπές ως Ράμπο. Έλεγε συνέχεια ότι είχε μεγάλη σχέση με τον Ράμπο". Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι αυτό είναι ενδιαφέρον. Αν ποτέ παραδώσω τη σκυτάλη, θα του τη δώσω γιατί λατρεύει τον χαρακτήρα».

Και εμείς πάντως ντυνόμασταν Rambo, είμαστε σίγουρα πιο άσχημοι από τον Gosling αλλά ξέρουμε πως δεν αξίζουμε τον ρόλο. Sly σοβαρέψου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved