ΙΝΤΙΜΕ «Όλα καλά, μια χαρά» είπε ο Ρουβάς στον Νταλάρα

Όταν απλώς απαξιείς, όλα λύνονται με μια απλή ατάκα. Και ξεμπερδεύεις. 

Δεν έχουν τελειωμό οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και από ότι φαίνεται έχει γίνει το talk of the town. Παράδοξο θα μου πεις, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες να έχει γίνει καθημερινή συζήτηση στις «κίτρινες» εκπομπές. Ωστόσο, η ζωή πολλές φορές γράφει τα πιο απίθανα σενάρια και έτσι το beef Snik και Light μοιάζει βούτυρο στο ψωμί μας πια. Σαν άλλη Χρυσούλα Διαβάτη, ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε για τον Σάκη Ρουβά και την ερμηνεία του με το «Άξιον εστί».

 

 

 

Όπως είπε ο ερμηνευτής στις 27/1 στη συνέντευξη που είχε δώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο:

«Νομίζω ότι ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα στην αυτομόρφωση και την αυτοβελτίωση. Αν μου πεις ναι, αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το Άξιον Εστί. Κάνατε λάθος! Γιατί το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί, ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί και πώς γεννήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες. Δεν έχει και καμία σημασία να το ξαναπεί ένας άνθρωπος του οποίου η φωνή δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν από τους τραγουδιστές που μπορούν να εκφράσουν αυτό. Δεν είναι ύβρις αυτό καταλαβαίνετε; Ύβρις είναι να μη σέβεσαι την ιερότητα που έχει το τραγούδι».

Γιατί οι καλλιτέχνες αρέσκονται στο να κράζουν ΜΜΕ και δημοσιογράφους;

Για ύβρις μίλησε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές και είμαστε σίγουροι ότι πολλοί ήταν εκείνοι που νόμιζαν ότι ο Γιώργος Νταλάρας μιλάει αγγλικά. Όπως και να ‘χει για «ψυχρή» εκτέλεση μίλησε ο τραγουδιστής και για άγνοια σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν τον Οδυσσέα Ελύτη να γράψει αυτό το ποίημα καθώς για τη μελοποίηση του από τον Μίκη Θεοδωράκη. Εμείς δεν τοποθετούμαστε απλά σκεφτόμαστε ότι ίσως και κάτι να γνωρίζει ο Ρουβάς -μπορεί και όχι. 

Ο Γιώργος Νταλάρας είπε τα σωστά πράγματα στους λάθος ανθρώπους

Ο Σάκης Ρουβάς, ρωτήθηκε σήμερα για να πει τη γνώμη του για αυτά που είπε ο Γιώργος Νταλάρας και αρκέστηκε να πει: «Μια χαρά, όλα καλά. Αγάπη και ειρήνη». Ο pop τραγουδιστής παρά τις αμέτρητες επιτυχίες τους, δεν είναι αρκετός στα μάτια του Γιώργου Νταλάρα και μάλλον εντέχνως απέφυγε τους σχολιασμούς αν και μάλλον δεν θα σταματήσει αυτό τον κ. Νταλάρα. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved