Ο Michael Caine ψηφίζει Tom Hardy για επόμενο James Bond

Συμφωνείς μαζί του;

Η απόκτηση ενός από τους πιο πολυπόθητους ρόλους σε όλο τον κινηματογράφο, έχει τη δυνατότητα να καθορίσει έναν ηθοποιό για ολόκληρη την καριέρα του. Ο Michael Caine έφτασε πολύ κοντά να παίξει τον James Bond, μόνο για να τον απορρίψει και να φτιάξει, τελικά, το δικό του κατασκοπευτικό franchise.

Στo ‘‘The Ipcress File’’ του 1965, ο Caine ως Harry Palmer σε μια σκληρή και ρεαλιστική ιστορία κατασκοπείας που θα συνέχιζε να γεννά δύο θεατρικά σίκουελ που κυκλοφόρησαν το 1996 πριν και επέστρεφε στον ρόλο δεκαετίες αργότερα στην τηλεόραση. Παρόλο που έκτοτε αρνήθηκε ευγενικά την ευκαιρία να αναλάβει το ρόλο του πιο διάσημου μυστικού πράκτορα του κινηματογράφου, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Caine δεν παρακολουθεί το franchise. Άλλωστε, ήταν φίλος τόσο με τον Sean Connery όσο και με τον Roger Moore, επομένως γνώριζε πολύ καλά το ζητούμενο για τον εν λόγω ρόλο.

 

 

Ωστόσο, όσον αφορά τη συζήτηση σχετικά με το ποιος θα πρέπει να αντικαταστήσει τον Daniel Craig, ο Caine έσπευσε να ονομάσει τον Tom Hardy ως τον νούμερο ένα υποψήφιο του σε μία συνέντευξη του στον Guardian - αν και πιστεύει ότι πρέπει να του δώσουν μια πιο σικ προφορά για το ρόλο.

Ο Hardy ήταν μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των θαυμαστών και των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά στα 46 του,  δεν είναι στις πρώτες επιλογές (μάλλον) μιας και οι επικεφαλείς της Eon Productions, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, έχουν επανειλημμένα υπονοήσει ότι ο επόμενος Bond θα είναι πολύ νεότερος.

Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι πως με το «γκανγκστερικό» παρελθόν του Tom Hardy, τον βλέπουμε πιο εύκολα ως Bond Villain.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved