To iSENZIA είναι η νέα γευστική εμπειρία που θα συναρπάσει κάθε άντρα

Από το σινεμά, τη λογοτεχνία και τις σειρές μέχρι την πραγματικότητα, οι άνδρες θα αναζητούμε, ανάμεσα στο νόημα των πραγμάτων, και εκείνες τις γεύσεις με τις οποίες θα θέλουμε να συνδεθούμε.

Αν κάτι καταλαβαίνεις διαβάζοντας πώς περιγράφει ο Francis Scott Fitzgerald το Mint Julep στον «Υπέροχο Γκάτσμπι» ή βλέποντας με πόση φροντίδα φτιάχνει ο Peter Clemenza στον «Νονό» τα περίφημα κεφτεδάκια του με σάλτσα ντομάτας ή τη λαχτάρα του John Travolta να δοκιμάσει από το Milk Shake των $5 που έχει παραγγείλει η Uma Therman στο «Pulp  Fiction», αυτό είναι ότι μια γεύση ξέχωρα και πέρα από την αξία και τη σημασία που έχει ως αίσθηση, καταφέρνει να δημιουργεί αναμνήσεις και να είναι μια άριστη πρώτη ύλη για ιστορίες.

Δεν χρειάζεται καν να βάλεις την τέχνη στο παιχνίδι. Σκέψου απλώς πώς έχει καταχωρηθεί στη μνήμη σου η γεύση από αυτή την ψημένη, τόσο όσο, μοσχαρίσια μπριζόλα που ρίχνετε στα κάρβουνα με τους κολλητούς σου, κάθε φορά που μαζεύεστε για BBQ.

 

Pulze1

 

Οι νέες θερμαινόμενες ράβδοι τσαγιού που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα

Αν λοιπόν μια ιδιαίτερη γεύση είναι εκείνη που βάζει στο κόλπο και τις υπόλοιπες αισθήσεις σου και σε καλεί να κάνεις ένα trip down memory lane, τότε πώς ακριβώς θα χαρακτήριζες εκείνη τη γεύση που πετυχαίνει όλα αυτά, ενώ παράλληλα αλλάζει επίπεδο στη γευστική εμπειρία που σου προσφέρει; Μήπως ανατρεπτική; Ίσως συναρπαστική; Τι λες για το «καινοτόμα»; Όλα παίζουν, σωστά; Ή απλώς την αποκαλείς iSENZIA.

 

pulze2

Οι νέες θερμαινόμενες ράβδοι τσαγιού προσφέρουν τη γευστική ικανοποίηση που αναζητούσες, προσφέροντας μία «έξω από τα συνηθισμένα» εμπειρία. Εντάξει, αυτό απαιτεί ανάλυση: Η καινοτομία τους βρίσκεται στον σχεδιασμό τους, δεν περιλαμβάνουν φύλλα καπνού, αλλά φύλλα τσαγιού (ποικιλία oolong αλλά και πράσινο τσάι) ώστε εσύ να απολαμβάνεις μια #zerotobacco γευστική εμπειρία. Μάλιστα, το  μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι ένα απλό κλικ στο φίλτρο και από την πρώτη κιόλας εισπνοή, οι θερμαινόμενες ράβδοι τσαγιού iSENZIA σου δίνουν μια ισορροπημένη εμπειρία νικοτίνης συνδυασμένη με μια συναρπαστικά φρουτένια ή δροσερή γεύση.

Και τι γεύσεις! Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις συναρπαστικές γεύσεις iSENZIA σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Τρία Crushes -όνομα και πράγμα- που εφόσον τα δοκιμάσεις, πολύ δύσκολα θα τα αλλάξεις, καθώς κάθε ένα έχει το δικό του χαρακτήρα και σε περιμένει να το επιλέξεις ανάλογα με τη διάθεσή σου. Αν αναζητάς κάτι έντονο και πολύ αρωματικό, τότε το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις με το Watermelon Crush στην κόκκινη συσκευασία. Αν πάλι θέλεις κάτι πλούσιο και ιδιαίτερα φρουτένιο, προτίμησε το μωβ Berry Crush. Τέλος, στην περίπτωση που ψάχνεις αυτή την ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς που χαρίζει γενναιόδωρα η μέντα, μην ξεχνάς να έχεις μαζί σου το Menthol Crush. Όσο για τη διάρκεια τους; Τα nicotine tea sticks iSENZIA είναι σχεδιασμένα για να διαρκούν σχεδόν όσο ένα συμβατικό τσιγάρο, δηλαδή περίπου 5 λεπτά.

 

pulze3

Επίλεξε ανάμεσα στις τρεις γεύσεις, κάνε τη δοκιμή σου και απογείωσε τη γευστική εμπειρία, απλά με ένα μόνο κλικ. Η καθημερινότητα έχει τη γεύση, τα χρώματα και την ένταση που εσύ της δίνεις και οι θερμαινόμενες ράβδοι τσαγιού iSENZIA την κάνουν γευστικά ανατρεπτική και ξεχωριστή. Πας στοίχημα ότι θα σε ζήλευε μέχρι και ο Γκάτσμπι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved