Super Bowl 2024: Πειράζει που θα ξενυχτήσουμε για το teaser του Deadpool;

Έτοιμοι για ξενύχτι και διαφήμιση, αφού δεν έχουμε ιδέα από American Football;

Κοίτα να δεις που το Super Bowl 2024 έχει πολλούς τρόπους για να παρακινήσει κάποιον να το παρακολουθήσει, ακόμα και αν δεν ξέρει κλασικά ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο American Football και το ράγκμπι. Στο Λας Βέγκας της Νεβάδα και συγκεκριμένα στο ματς που βλέπει όλος ο κόσμος, στο event «χαρά της διαφήμισης» και της αποθέωσης του μάρκετινγκ, σαφώς και πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο τελικός του NFL, Kansas City Chiefs και San Francisco 49ers, ωστόσο, έχει πάντα και άλλα πράγματα να δείξει.

 

 

Το ημίχρονο, άλλωστε, είναι από μόνο του ένα δικό του show, καθώς θα παρουσιαστεί από τον οκτώ φορές νικητή των βραβείων «Grammy», Usher, ο οποίος επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στο ημίχρονο του Super Bowl 2011, ως καλεσμένος, τότε, των Black Eyed Peas.

Όταν οι Brady και «Gronk» έκαναν απλώς το κέφι τους

Με λίγα λόγια, η συναυλία του ημιχρόνου έχει τη δική της αίγλη, καθώς τα ονόματα που έχουν ανέβει στη σκηνή μετέδωσαν κάτι διαφορετικό από τη δική τους ξεχωριστή ενέργεια στην ποπ ή ροκ legacy του Super Bowl με τις εμφανίσεις τους, μεταξύ αυτών και οι U2, ο Μάικλ Τζάκσον, η Μαντόνα, η Μπιγιονσέ, ο Μπρούνο Μαρς, η Lady Gaga, ο Eminem κ.α.

Και σαφώς δεν ξεχνιέται το ντου του Justin Timberlakeστην Janet Jackson που στο φινάλε του τραγουδιού «Rock Your Body» της έσκισε μέρος του φορέματος, αποκαλύπτοντας για λίγο το στήθος της.

 

 

Στο Ratpack μπορεί να είμαστε φαν του Mahomes και εννοείται του Τζορτζ Καρλαύτη, ενώ ταυτόχρονα μας λείπουν οι μέρες του Tom Brady και του Payton Manning, ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε ότι ακόμα καταλαβαίνουμε πλήρως το NFL. Και τι πειράζει; Βρήκαμε έναν άλλο λόγο για να παρακολουθήσουμε το Super Bowl.

Όντας συνδεδεμένοι με το Λας Βέγκας, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις διαφημίσεις-υπερπαραγωγές που γυρίζονται κάθε χρόνο με αφορμή το Super Bowl -ακόμα θυμόμαστε το έπος με τον Δία Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ- για να μην γελιόμαστε όμως, ο λόγος που περιμένουμε τα timeout του αγώνα είναι για τα νέα τρέιλερ ταινιών ή σειρών που θα παιχτούν. Και στην κορυφή όλων, το νέο τρέιλερ (teaser) για την μοναδική ταινία της Marvel για το 2024, Deadpool 3.

Ένα φιλμ που φημολογείται ότι θα αλλάξει τις ισορροπίες στο MCU, θα μπλέξει παλιούς-νέους-καινούργιους-ξεχασμένους χαρακτήρες και θα έχει πλάι στον Ryan Reynolds τον ανυπέρβλητο Hugh Jackman στον ρόλο του Wolverine.

 

 

Θα μας πείτε, «για ένα τρέιλερ θα ξενυχτήσετε;». Ίσως και να ψάχνουμε έναν λόγο να μυηθούμε παραπάνω στον κόσμο του NFL, από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε όμως.

Αν τελικά αποδειχτεί «παπάτζα» το ότι θα υπάρξει τρέιλερ του Deadpool 3, είναι ένα ρίσκο που θα πάρουμε. Μπορεί να σερνόμαστε αύριο στη δουλειά, αλλά τα ξημερώματα Δευτέρας (01:30) θα είμαστε συνδεδεμένοι με το Allegiant Stadium της Νεβάδα.

Ακόμα και αν δεν το κάνουμε για το ζευγάρι Kansas City Chiefs και San Francisco 49ers.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved