Αν αγχώνεσαι για τον γάμο η απάντηση βρίσκεται στα μάτια των παντρεμένων σου κολλητών

Αν φοβάσαι να κάνεις το βήμα παραπάνω στη σχέση σου, φτάνει απλά να παρατηρήσεις την ευτυχία των παντρεμένων σου φίλων.

Κάποια στιγμή στη ζωή ενός άντρα, υπάρχει ένας από τους κολλητούς ή τους συμμαθητές που κάνει την αρχή με τους γάμους και σταδιακά σαν ντόμινο ο ένας μετά τον άλλον, παίρνουν σειρά λες και περιμένουν την στρογγυλή σφραγίδα στο πρωτόκολλο σε ΔΟΥ. Βέβαια, το να παντρευτεί κανείς απαιτεί να έχει βρει την κατάλληλη σύντροφο, οπότε αυτά είναι πάντα τυχερά, όμως κάποια στιγμή όλοι σε μια παρέα έχουμε βρεθεί ταυτόχρονα με σχέσεις, οι οποίες δεν είναι ευκαιριακές, έχουν μία παραπάνω σοβαρότητα και δείχνουν σημάδια ότι μπορεί να καταλήξουν κάπου. Πίσω στο θέμα μας, όμως, και σε αυτή την παρέλαση από γάμους, υπάρχουν πάντα ορισμένοι φίλοι που διστάζουν να μπουν στο συγκεκριμένο γαϊτανάκι.

Γιατί φρικάρεις που όλοι γύρω σου παντρεύονται;

 

Μια σημείωση, δεν μιλάμε για εκείνους που δεν έχουν βρει ακόμα την «εκλεκτή» αλλά για δικούς τους λόγους διστάζουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και κρατούν ακόμα το In Relationship Status. Το βασικό που αγχώνει τους περισσότερους δεν είναι μόνο το αν θα τα βγάλουν πέρα με τις οικονομικές δυσκολίες της καθημερινότητας, αλλά για το αν μπορούν να δεσμευτούν ότι θα είναι αντάξιοι και να ευτυχίσουν σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους.

Κάποιος από μας πάει στους γάμους για να τρώει πολύ.

 

Βλέπουν γυναίκες στο Instagram και άλλες τάσεις των καιρών και αγχώνονται, ωστόσο ακόμα και για αυτούς τους αναποφάσιστους, τα πάντα μπορούν να λυθούν με μια ματιά στο πρόσωπο των παντρεμένων φίλων τους.

 

 

Aν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία που αμφιταλαντεύεσαι για το αν πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα στην σχέση σου, εστίασε στα μάτια του παντρεμένου κολλητού σου την επόμενη φορά που θα τον συναντήσεις. Μην τον ρωτήσεις πώς είναι ο έγγαμος βίος, καθώς η απάντηση που θα λάβεις είναι στάνταρ «δεν άλλαξε κάτι». Εσύ είσαι που πρέπει να μελετήσεις τις κινήσεις και τι κρύβεται πίσω από το χαμόγελό του.

Όταν βλέπεις τον καλό σου φίλο να νιώθει ωραία και άνετα στην νέα του ζωή, άμα τον βλέπεις ευτυχισμένο, ανανεωμένο και διατεθειμένο να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο του, δεν χρειάζεσαι άλλο πειστήριο ή απόδειξη ότι μπορείς να είσαι ένας καλός σύντροφος.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο με τόση ακρίβεια να έχεις τόσες υποχρεώσεις και νέες «σκοτούρες», ωστόσο, ποιος είπε ότι και οι ίδιοι οι κολλητοί σου δεν το πέρασαν αυτό και τώρα είναι ευτυχισμένοι; Μην αγχώνεσαι λοιπόν για το αν μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα, ειδικά εφόσον είσαι βέβαιος ότι έχεις βρει την γυναίκα της ζωής σου. Και αν νιώθεις ένα εσωτερικό τρέμουλο, η ευτυχία στα μάτια των φίλων σου είναι η μόνη αλήθεια που χρειάζεσαι.

Που λέει ο λόγος, εδώ ο Jim από το American Pie τα κατάφερε, εσύ δεν θα το τολμήσεις;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved