Ένας άντρας μπορεί να έχει πολλά κοινά με τον πατριό του

Άμα είναι ο κατάλληλος σύντροφος για την μητέρα σου, έχεις κάθε λόγο να τον έχεις σαν οικογένεια.

Δεν λέμε κάτι καινούργιο, εμείς οι άντρες ειδικά, ξέρουμε πολύ καλά ότι για κάποιο λόγο μας γεννάται πάντα ένας άτυπος ανταγωνισμός, όταν βλέπουμε ότι ξαφνικά στη ζωή μας έρχεται ένας καινούργιος άντρας ως σύντροφος της μητέρας μας. Όταν είσαι παιδί, το βλέπεις αλλιώς, ίσως λίγο πιο πατριωτικά από ότι θα έπρεπε, ακόμα και αν ο νέος boyfriend δεν σου έχει δώσει ο κανένα δικαίωμα να τον σιχαίνεσαι.

Αυτό όμως που δεν έχεις καταλάβει μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι ότι κάνεις την ζωή της αγαπημένης σου μητέρας μια καθημερινή κόλαση, καθώς από την μία έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή της σε προσωπικό επίπεδο, ειδικά αν έχασε ξαφνικά τον σύντροφό της, πάνω από όλα όμως γιατί ακόμα και έτσι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από σένα και μετά από τον νέο σύζυγο.

 

Ένας συντάκτης γράφει για την υπέροχη σχέση με τον πατριό του.

Μπορεί να έχεις περισσότερα κοινά μαζί του από όσο περίμενες

Το μυστικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να καταλάβεις ότι η μητέρα σου δεν έχει φέρει έναν άντρα στην καθημερινότητά σου για να σου «κλέψει» την θέση στην καρδιά της, ούτε και εκείνη του πατέρα σου. Χωρίς να το καταλάβεις έχεις δημιουργήσει έναν πόλεμο που μάχεσαι μόνος και δεν ξέρεις ποιος είναι ο αντίπαλος. Νομίζεις ότι ο απόκληρος είναι αυτός ο «νέος» που έχει μπει στη ζωή σου, αλλά στην πραγματικότητα ο «κακός» είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. 

Μόλις το ξεπεράσεις, θα δεις ότι με αυτόν τον νέο σύντροφο της μητέρας σου, τον πατριό σου δεν έχεις τίποτα να χωρίσεις. Ειδικά αν τον βλέπεις να αγχώνεται επειδή προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να επικοινωνήσετε, τότε να το ξέρεις, θα τα πάτε πολύ καλά. Σαφώς και ο λόγος που το προσπαθεί είναι για να δώσει χαρά στην μητέρα σου, και ειδικά από τη στιγμή που έμπλεξε και δεν έφυγε τρέχοντας στις δυσκολίες που του δημιουργείς, μάλλον έχει πολύ καλούς σκοπούς. 

 

 

Με αυτό το άτομο λοιπόν, ακριβώς επειδή δεν είναι πατέρας σου μπορείς να τον δεις να εξελίσσεται σαν ένας πολύ καλός σου φίλος, έναν τύπο που θα κάνατε πολλές και ωραίες συζητήσεις, θα κάθεστε μαζί στο σπίτι και θα μιλάτε παρέα, έναν τύπο άνθρωπο που μπορείς να εμπιστευτείς και να περάσετε εποικοδομητικά τον χρόνο σας. Και αυτό θα είναι κέρδος και για την μητέρα σου, για εκείνον αλλά και για σένα τον ίδιο.

Υπάρχει όντως τελικά ιδανική ηλικία για να παντρευτεί ένας άντρας;

Διότι από τη μία θα έχεις έναν νέο καλό τύπο στην οικογένεια που θα μπορείς να στηρίζεσαι, ενώ παράλληλα, θα σκέφτεσαι ότι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, δηλαδή η μητέρα σου, θα έχει βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορεί να είναι καλά. Με λίγα λόγια, αυτό είναι που έπρεπε να λες μέσα σου από την πρώτη ημέρα που μπήκε στη ζωή σου…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved