Σεφ έβαλε στη θέση του αγενή πελάτη όπως όλοι θα κάναμε στη θέση του

Του γύρισε έξι φορές πίσω την μπριζόλα, και εκείνος τον «ανάγκασε» να τη φάει.

Σαφώς και οι απαιτήσεις από ένα ακριβό εστιατόριο είναι μεγάλες, ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι υπάρχει και ένα ανθρώπινο όριο ανάμεσα στην παρατήρηση, την απαίτηση και την υπερβολή.

Ισχύει τελικά ότι η μπριζόλα είναι πιο νόστιμη με κόκαλο

Σύμφωνα με τη Mirror, ένας αποδεδειγμένα «μυστήριος» πελάτης σε πανάκριβο εστιατόριο παράγγειλε μια μπριζόλα, με ψήσιμο medium-rare, αλλά όταν την έλαβε, τη γύρισε πίσω γιατί θεωρούσε ότι δεν βρίσκεται στη σωστή θερμοκρασία. Η μπριζόλα του επεστράφη, μόνο που εκείνος και πάλι δεν ήταν σύμφωνος, με αποτέλεσμα να την ξαναστείλει στην κουζίνα για νέο ψήσιμο.

Η κατάσταση επαναλήφθηκε συνολικά έξι φορές, μεσολάβησε μέχρι και ο διευθυντής για να λυθεί η παρεξήγηση, την ώρα που ο σεφ έγινε «τουρμπίνα» από τα νεύρα του. Και τότε έκανε αυτό που όλοι μας θα θέλαμε να του πούμε να κάνει.

 

 

O Ryan Reynolds μπορεί να έδειξε το δρόμο στην παραπάνω σκηνή, ο σεφ του συγκεκριμένου εστιατορίου ακολούθησε άλλη πεπατημένη (κυριολεκτικά). Για την ακρίβεια, πέταξε την μπριζόλα στο πάτωμα, την πάτησε με την πατούσα του και στη συνέχεια έκανε… παρκέ όλο το πάτωμα (δηλαδή οριακά το σφουγγάρισε» και ύστερα την πήγε για ψήσιμο. Στη συνέχεια την σέρβιρε στον «μυστήριο» πελάτη ο οποίος την απόλαυσε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Πέντε βασικά λάθη που κάνεις όταν ψήνεις μπριζόλες

Πού να ‘ξερε ότι η spicy γεύση της λαχταριστής μπριζόλας που καταβρόχθησε είχε δόση ποδαρίλας και ενδεχομένως λίγους μύκητες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved