TikTok Στο TikTok ανακάλυψαν το ρόφημα για τον καλύτερο ύπνο της ζωής σου

Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται όσοι ακολουθούν το νέο trend στα social media.

Ο κακός ύπνος είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όλο και περισσότερο κόσμο. Υπάρχει εξήγηση. Στρες, άγχος, κακή διατροφή αλλά το σημαντικότερο; Ασταμάτητη ενασχόληση με το smartphone. Αυτό το σκλοράρισμα στα social media είναι εθιστικό, όπως ακριβώς τα slots, και ευθύνεται για την αϋπνία καθώς το blue light είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως μπερδεύει τον εγκέφαλο.

Σε όλα αυτά έρχεται να βάλει τέλος ένα μαγικό ρόφημα. Ονομάζεται «Sleepy Girl Mocktail», το ανακάλυψε η Gracie Norton και έγινε viral μέσω του TikTok. Κλασσικά πράγματα. Η κυρία Norton είναι μια influencer ευεξίας με περισσότερους από 1,1 εκατομμύρια followers και μάλλον κάτι κάνει καλά για να την ακολουθεί τόσος κόσμος. Πρόκειται για ένα απλό ρόφημα που αποτελείται από νερό,σόδα, χυμό βύσσινου και μια κουταλιά σκόνη μαγνησίου. Όλοι όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν δει μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα του ύπνου και το έχει αποδεχτεί και ο επιστημονικός κόσμος.

@gracie_norton OUT LIKE A LIGHT mocktail ?‍??? tart cherry juice + magnesium is the perfect combo for a full night of sleep! I had really vivid dreams too! I take magnesium every evening but tend to toss & turn during the night at the end of my luteal phase. thanks for the inspo @caleeshea ?#easyrecipe #mocktails #mocktailrecipe #healthyrecipes #sleep #bettersleep ♬ Storytelling - Adriel

«Πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ έξυπνο», παρατήρησε η Dr. Mooney. Επισήμανε ότι το μαγνήσιο παίζει ρόλο στη μείωση του στρες, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Επιπλέον, ο χυμός βύσσινου είναι πλούσιος τόσο σε τρυπτοφάνη όσο και σε μελατονίνη, ουσίες που είναι ζωτικής σημασίας για τη ρύθμιση των προτύπων ύπνου. Έμεινε τόσο εντυπωσιασμένη από το αποτέλεσμα, που ανέφερε ότι μπορεί να αρχίσει να συστήνει αυτή τη συνταγή σε μερικούς από τους ασθενείς της που παλεύουν με προβλήματα ύπνου.

@gracie_norton these poké boats are SO GOOD!! You can fill them with rice or your fav veggies & then top them with tuna poke ?? i use premade rice to save time! #healthydinner #easydinner #dinner #recipes #easyrecipe ♬ Skeeyee X Girlfriend - Sid

Πάντως εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πριν δοκιμάσουμε οτιδήποτε στον οργανισμό μας, καλό είναι να συμβουλευόμαστε τους επαγγελματίες υγείας διότι ένα trend μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές επιπτώσεις. Δεν λειτουργούν όλοι οι οργανισμοί το ίδιο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved