Pexels Από τα Grammy στη φυλακή

Ο Killer Mike κέρδισε τρία βραβεία και χειροπέδες στα Βραβεία Grammy 2024.

Συνήθως όταν κατακτάς έναν τίτλο ή ένα βραβείο πάντα το πανηγυρίζεις με ένα πάρτι ή έστω με ένα χαρούμενο event. Κάτι τέτοιο περίμενε και ο ράπερ, Killer Mike ο οποίος βραβεύτηκε μαζί με την ομάδα του για το καλύτερο ραπ τραγούδι, την καλύτερη ραπ ερμηνεία για το "Scientists & Engineers", αλλά και για το καλύτερο ραπ άλμπουμ για το "Michael". Συγκεκριμένα, πήρε τρία βραβεία Grammy και ένα ζευγάρι βραχιόλια, if you know what I mean…

Ο Killer Mike μπορεί να μην έκανε κάτι που αντιστοιχεί (ευτυχώς) στο πρώτο κομμάτι του ονόματός του, ωστόσο, οι κάμερες τον έδειξαν να συνοδεύεται να συνοδεύεται με χειροπέδες από την αστυνομία του Λος Άντζελες έξω από την Crypto Arena μετά την τελετή απονομής των Grammy 2024 την Κυριακή, όπως ανέφερε το The Hollywood Reporter.

 

 

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο Killer Mike κατηγορείται για πλημμέλημα και ότι η σύλληψη του προήλθε μετά από μια διαμάχη στον χώρο που απονεμήθηκαν τα βραβεία γύρω στις 4:00 μ.μ. Ο ράπερ αφέθηκε τελικά ελεύθερος με δική του εγγύηση στις 20:37 και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 29 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες. Τουλάχιστον πήρε τρία βραβεία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved