O Bill Murray επιστρέφει στους Ghostbusters

Και φορά ξανά την εμβληματική στολή.

 

Η κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας Ghostbusters: Frozen Empire, φέρνει και την επιστροφή του Bill Murray που έχει ενσαρκώσει κατά το παρελθόν, τον θρυλικό Peter Venkman. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 22 Μαρτίου.

Για την πλοκή 

Στο Ghostbusters: Frozen Empire, η οικογένεια Spengler αποφασίζει να φύγει από το Summerville της Οκλαχόμα και να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα στη Νέα Υόρκη. Η ανακάλυψη ενός αρχαίου αντικειμένου απελευθερώνει μια διαβολική δύναμη, και νέοι και παλιοί Ghostbusters πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή των Παγετώνων.

Επιπλέον, ο Dan Aykroyd επιστρέφει ως Ghostbuster Ray Stantz, ο Ernie Hudson ως Winston Zeddemore, η Annie Potts ως Janine Melnitz και ο William Atherton ως Walter Peck. Το εμβληματικό φάντασμα Slimer επιστρέφει επίσης. Οι νέες προσθήκες στο καστ περιλαμβάνουν τον Kumail Nanjiani και τον Patton Oswalt.

O Bill Murray αναγεννάται ως ύψιστη μορφή τέχνης

 

Ένα κομμάτι του νέου τρέιλερ δείχνει τον Venkman να πλησιάζει ένα τρομακτικό νέο πλάσμα, και με το χαλαρό ύφος του, να ειρωνεύεται: «Προσοχή. Ψηλός, μελαχρινός και καυλιάρης στις 12 η ώρα».

Σε συνέχεια της ταινίας του 2021, Ghostbusters Afterlife, θα συμμετέχουν: Paul Rudd, Mckenna Grace, Carrie Coon και Finn Wolfhard. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Gil Kenan, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας του 2021, Jason Reitman, τον γιο του αείμνηστου σκηνοθέτη, Ivan Reitman.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved