Ο Σωτήρης Λαμάι είναι ένας Survivor πατέρας της ζωής

Μίλησε για πρώτη φορά για τις δυσκολίες που περνάει ο γιος του και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

Για τον “κύριε Λαμάι, καλησπέρα σας”, έχουμε μιλήσει ήδη. Ο τύπος που μπήκε στο Survivor με σκοπό να τους κάνει όλους άνω-κάτω. Είναι απαραίτητοι τέτοιοι τύποι στα reality. Ωστόσο πίσω από κάθε περσόνα, υπάρχει μία ανθρώπινη ιστορία. Μία ανθρώπινη ιστορία που η πλειοψηφία δεν γνωρίζει.

Ο Σωτήρης Λαμάι συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό μιλώντας για τον αγώνα ζωής που δίνει αναφορικά με τον γιο του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. 

«Ο γιος μου είναι στο φάσμα του αυτισμού. Εδώ και περίπου 6,5 χρόνια τραβάμε μεγάλο αγώνα με τον Άγγελο. Είναι ένας μαραθώνιος για εμένα, ο όρκος της ζωής μου. Είμαι πολύ κοντά στο να δούμε τον Άγγελο μου όπως έχω ονειρευτεί εγώ και η γυναίκα μου. Πολύ άγχος με το παιδί μου» είπε ο Σωτήρης Λαμάι μιλώντας στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.

 

 

«Να μην έχω σπίτι. Είχα ενοίκιο, το πούλησε και δεν μας είπε τίποτα. Πού να βρω σπίτι; Δεν είχα λεφτά και έκλαιγα με τη γυναίκα μου. Βοήθεια από πουθενά. Δούλευα κάθε βράδυ 10 ώρες πενθήμερα για να πάρω 60 ευρώ. Περνά η ζωή σου και λες εγώ ήμουν; Δεν ένιωθα τα πόδια μου. Ξανά και ξανά. Υπομονή, υπομονή!» συνέχισε ο παίκτης του Survivor

Ένας πατέρας Survivor της ζωής

Λένε πως μόνο όταν γίνεις γονιός μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει πραγματική αγάπη. Αυτή η φράση επιβεβαιώνεται σε κάθε αγώνα ενός πατέρα ή μίας μάνας που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά. Ο Σωτήρης Λαμάι και η γυναίκα του είναι δύο πραγματικοί ήρωες της ζωής. Το να βρίσκεις τη δύναμη καθημερινά ώστε να μην λείψει τίποτα στο παιδί σου είναι μία μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό και μία Πολιτεία που σε αφήνει στο περιθώριο. 

 

 

Συνήθως σε αυτές τις μάχες είσαι μόνος σου. Στις χαρές όλοι είναι κοντά σου, στις δύσκολες στιγμές σε ξεχνούν. Ο Σωτήρης Λαμάι δεν έχει ανάγκη τη στήριξη και την αγάπη σου μόνο όταν δίνει τη μάχη του στους στίβους μάχης του Survivor. Χρειάζεται τη στήριξη όλων όταν δίνει τη μεγαλύτερη μάχη στον καθημερινό πόλεμο. Εκείνο του να καταφέρει να δώσει στο σπίτι του ίσες ευκαιρίες με τα υπόλοιπα παιδιά εκεί έξω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved