Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρέωσε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για μία πορτοκαλάδα

Το τιμολόγιο δεν πήγε στο ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Α.Ε. αλλά στον ίδιο τον Σουηδό. 

Μπορεί να έχει τελειώσει πλέον καριέρα, για όλους εμάς όμως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μοιάζει σαν να παίζει ακόμα και να δίνει χρώμα στην άχρωμη καθημερινότητά μας. Δεν θέλει ερώτημα, είναι απλά ο Ζλάταν.

Κάθε στιγμή του Zlatan Ibrahimovic είναι πηγή έμπνευσης

 

Ο Σουηδός μπαλαδόρος πέρασε από αρκετές ομάδες στην καριέρα του, αν όμως δεν θέλει να θυμάται κάποιες εξ αυτών, αυτές θα ήταν σίγουρα οι Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και αν για την πρώτη ξέρουμε ότι ο λόγος ήταν οι κακές σχέσεις του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν πολλά τα όσα συνέβησαν και τον έκαναν να θέλει να ξεχάσει το πέρασμά του από το Ολντ Τράφορντ.

Μία από τις «αστείες» ιστορίες πάντως που θυμάται από τη ζωή του στο Μάντσεστερ, είναι όταν μια μέρα βρέθηκε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας πριν από ένα παιχνίδι:

«Ήταν πριν από ένα αγώνα και διψούσα, για αυτό και άνοιξα το μίνι μπαρ και ήπια έναν χυμό. Στη συνέχεια παίξαμε και το βράδυ γυρίσαμε σπίτια μας. Όταν έφτασε η ώρα να πληρωθούμε από την ομάδα, είδα ότι στον λογαριασμό μου έλειπαν κάποιες λίρες και αμέσως ρώτησα τι συνέβη.

Η απάντηση που πήρα ήταν η εξής: “Είναι τα λεφτά για τον χυμό που πήρες”. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα και η δεύτερη ατάκα τους ήταν πως “εδώ ότι παίρνεις, το πληρώνεις” για να μείνω απορημένος».

Το κορμί του Ζλάταν το ζηλεύουμε όλοι. Πώς μπορούμε να το φτιάξουμε;

 

Προφανώς και ο Ζλάταν δεν «πέθανε» για λίγες λίρες μπροστά στα εκατομμύρια που λάμβανε ετησίως, ωστόσο, το γεγονός ότι είχε βρεθεί στο ξενοδοχείο για λογαριασμό της ομάδας του και όχι για να κάνει διακοπές, ήταν αρκετό για να τον ξενερώσει.

Όπως είπε ο ίδιος για να κλείσει την εν λόγω ιστορία «κάτι τέτοιο δεν θα είχε συμβεί ποτέ στην Ιταλία ή οπουδήποτε αλλού. Αυτές οι λεπτομέρειες όμως είναι που κάνουν τη διαφορά και κερδίζουν τον σεβασμό των παικτών».

Μάλλον έχει ένα δίκιο που τον τσαντίζει το «κόκκινο» παρελθόν του. 

Πάντως μας λείπει πολύ που δεν το  βλέπουμε στα γήπεδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved