Δίδυμες που πουλήθηκαν μετά τη γέννα συναντήθηκαν μέσω TikTok

Η συγκλονιστική ιστορία δύο κοριτσιών από τη Γεωργία που συγκίνησε το διαδίκτυο.

Η ίδια η ζωή γράφει τα πιο ευφάνταστα σενάρια. Ιστορίες που δεν πίστευες ότι μπορεί να συμβούν στην πραγματικότητα. Όπως εκείνη των δύο δίδυμων κοριτσιών από τη Γεωργία. Τα δύο κορίτσια, η Έιμι και η Άνο, χωρίστηκαν αμέσως μετά τη γέννα.

Συγκεκριμένα το 2002, τα δύο κορίτσια τα πήραν από τη φυσική μητέρα τους και τα πούλησαν σε χωριστές οικογένειες. Τα κορίτσια μεγάλωσαν όχι απλώς χωριστά αλλά χωρίς να γνωρίζουν η μία την ύπαρξη της άλλης. Όταν τα κορίτσια ήταν 12 ετών, η Έιμι παρακολουθούσε στην τηλεόραση το Georgia’s Got Talent.

@sartaniaanoo

First Germany fit check ?

♬ original sound - tm

Ξαφνικά είδε ένα κορίτσι να χορεύει που της έμοιαζε απίστευτα. Εκείνη την ώρα άρχισαν και τα τηλεφωνήματα στο σπίτι: Μα γιατί η Εϊμι χορεύει με άλλο όνομα στο παιχνίδι; Τότε η θετή μητέρα της, της απάντησε ότι όλοι έχουν έναν άνθρωπο που τους μοιάζει πολύ.

@sartaniaanoo #highheelsdance ♬ original sound - Danu_Nell

Ωστόσο 7 χρόνια αργότερα, η Έιμι δημοσίευσε ένα video στο TikTok. Είχε μπλε μαλλιά και στο video τρυπούσε το φρύδι της. Το video αυτό έφτασε και στο κινητό της Άνο, μέσω της πλατφόρμας. Τα υπόλοιπα είναι εύκολο να τα φανταστεί κανείς. Τα δύο κορίτσια συνδέθηκαν μέσω της αδερφής τους, η οποία μένει με τη φυσική τους μητέρα στη Γερμανία. Τους αποκαλύφθηκε και επίσημα (μέσω τεστ dna) ότι ήταν αδελφές και από τότε προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη στο μαιευτήριο και χωρίστηκαν.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό δεν είναι πρωτοφανές στη Γεωργία, καθώς έχουν καταγραφεί πολλά τέτοια περιστατικά με παιδιά να χωρίζονται από τη μητέρα τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved