Assosiated Press O David Englund βρήκε τον επόμενο Freddy Krueger

Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να γίνουν ο Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες, ένας όμως το αξίζει.

Αφού ζούμε στην εποχή των reboots και των remakes, δεν γινόταν ένα από τα αγαπημένα franchises τρόμου όπως το Nightmare on Elm Street να μην βρεθεί στην ίδια μοίρα. Άλλωστε ήδη, είδαμε τον Michael Myers του Halloween να επιστρέφει με νέα τριλογία, ενώ το Scream βιώνει δεύτερη νιότη με το σύγχρονο adaptation του.

Για τον serial killer τουNightmare on Elm Street, Freddy Krueger, μπορεί να έγινε μία προσπάθεια να επανασυστηθεί στο κοινό πριν 15 χρόνια, ωστόσο το adaptation του Jackie Earle Haley (Rorschach στο Watchmen) στην ταινία του 2010 που ήταν μια κακή επανάληψη της πρώτης ταινίας, δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς ήθελε ο κόσμος αλλά και ο εμβληματικός Freddy Krueger, Robert Englund.

 

 

Με το franchise να προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στο σινεμά και στις ζωές μας, πολλοί είναι οι ηθοποιοί που επιθυμούν να φορέσουν τα νύχια και το καμένο πρόσωπο του Krueger σε ενδεχόμενο reboot, με τον ηθοποιό Sung Kang (ο Han του Fast & Furious) να έχει ήδη εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αναλάβει, ωστόσο, για να τα καταφέρει θα πρέπει να δώσει πρώτα το οκ ο Englund.

Και αυτός φαίνεται ότι έχει εναποθέσει σε άλλον τις ελπίδες του.

Ο Englund ευθύνεται για τον… Luke Skywalker.

Σε συνέντευξή του στο Variety, o Βρετανός ηθοποιός ρωτήθηκε για την περίπτωση που επιστρέψει στον πλέον εμφατικό ρόλο της καριέρας του, εκείνος όμως δήλωσε ότι «έχω μεγάλο πρόβλημα με τον αυχένα, την πλάτη και τα αρθριτικά μου και θα είναι δύσκολο να συμμετέχω. Παρόλα αυτά θα ήθελα να έχω μια cameo εμφάνιση όταν αυτό συμβεί», δήλωσε αρχικά, για να αποκαλύψει στη συνέχεια το ποιος θέλει να είναι ο μεγάλος διάδοχός του.

«Ξέρω ότι ο συγκεκριμένος που θέλω για τον ρόλο πρέπει να σέβεται τον χαρακτήρα από όλες του τις πλευρές και να μπορεί να κινείται άνετα και μεθοδικά. Για μένα ο Kevin Bacon είναι αυτό που χρειάζεται ο Freddy Krueger» κατέληξε.

 

O Kevin Bacon είναι ο πιο αδικημένος ηθοποιός.

Όσο για τον ίδιο τον Kevin Bacon, ρωτήθηκε σε ανύποπτο χρόνο για το ενδεχόμενο να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο και η απάντησή του ήταν απολύτως διπλωματική «ποτέ μην λες ποτέ».

Πιστεύουμε ότι θα είχε ένα μεγάλο ενδιαφέρον. Εσείς τι λέτε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved