Instagram Ο Φώτης Ιωαννίδης χάνει πέναλτι, ας κανιβαλίσουμε την Ελένη Βουλγαράκη

Στο άρρωστο μυαλό κάποιων οπαδών δεν ευθύνεται ο Φατίχ Τερίμ και οι παίκτες για την ήττα. Αλλά η Ελένη Βουλγαράκη.

Από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η σχέση του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη, ήταν σαν να είχε γυρίσει η κλεψύδρα. Το μάγμα έμοιαζε να κινείται όλο και πιο κοντά στην επιφάνεια και το ηφαίστειο ήταν έτοιμο να εκραγεί. Αυτό που θα χρειαζόταν ήταν η αφορμή. Εκείνο το λάθος που θα έκανε τον Κιμ να πατήσει το κουμπί. Η αφορμή δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω στο σκορ και στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, ο γηπεδούχος κερδίζει πέναλτι. Ο Φώτης Ιωαννίδης στήνει την μπάλα στα 11 βήματα, εκτελεί «αλά Πανένκα», ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν “ψαρώνει”, αποκρούει και κρατάει μέχρι το τέλος το 2-1 υπέρ του Ατρομήτου.

 

 

Ο Φώτης Ιωαννίδης γίνεται ο μοιραίος της βραδιάς. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Όταν μπαίνει η μπάλα γίνεσαι ωραίος, όταν πάει δοκάρι και έξω γίνεσαι μοιραίος. Ωστόσο για μία μερίδα οπαδών του πληκτρολογίου, για τη λάθος εκτέλεση δεν φταίει ο 24χρονος φορ. Ευθύνεται η σχέση του. Για την ήττα του “τριφυλλιού” δε φέρει ευθύνη ούτε ο Φατίχ Τερίμ, ούτε οι παίκτες της ομάδας. 

Ευθύνεται η Ελένη Βουλγαράκη. Λογική σκέψη και καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια. 

Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα το χθεσινό βράδυ είναι κανιβαλισμός. Η Ελένη Βουλγαράκη γίνεται το νέο θύμα του τυφλού οπαδισμού. Ο τυφλός οπαδισμός σε οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια. Δεν έχεις καθαρή σκέψη και θεωρείς ότι η ομάδα, οι προπονητές, οι παίκτες και η προσωπική ζωή αυτών, είναι κτήμα σου. 

Τα σχόλια κάτω από τα posts της Ελένης Βουλγαράκη στο Instagram είναι χαρακτηριστικά: “Άσε ελεύθερο τον Φωτάρα μας” και “τον έχεις ξεζουμίσει” είναι τα πιο light. Φυσικά και τα σχόλια δεν χαρακτηρίζουν κανέναν παρά μόνο την προσωπικότητα και την ποιότητα εκείνου που τα γράφει αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα που δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτή τη στιγμή.

Στο μυαλό των συγκεκριμένων οπαδών ο Φώτης είναι δέσμιος της Ελένης Βουλγαράκη. Δεν έχει την ελευθερία της επιλογής. Στο μυαλό των συγκεκριμένων οπαδών ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού δεν έχασε χθες το πέναλτι λόγω αστοχίας, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ή επειδή ήταν ανέτοιμος λόγω τραυματισμού. Δεν τραυματίστηκε τις προηγούμενες ημέρες γιατί ο Φατίχ Τερίμ έχει ανεβάσει τις εντάσεις στην προπόνηση αλλά επειδή πήγε για brunch ή πέρασε όμορφα ένα Σάββατο βράδυ με την αγαπημένη του. 

 

 

Δεν γινόμαστε πρώτη φορά μάρτυρες της τοξικότητας των social media. Το νέο εξιλαστήριο θύμα είναι η Ελένη Βουλγαράκη. Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει ένα σημαντικό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο μέσος οπαδός ίσως να ελπίζει να βάλει ο Φατίχ Τερίμ τους single παίκτες της ομάδας. Ίσως τελικά αυτή να είναι η τακτική που θα τον οδηγήσει να φύγει με το τρίποντο της νίκης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved