Jack Reacher: O Alan Ritchson σχεδόν κατέστρεψε το σώμα του για το ρόλο

Το να γίνεις μυστικός πράκτορας δεν είναι εύκολο. Ακόμα και για τη μικρή οθόνη.

Από την πρώτη κιόλας σεζόν, αντιλαμβάνεσαι ότι ο Jack Reacher δεν είναι ένας τύπος που θα τον έβαζες εύκολα κάτω. Ούτε εκείνον, αλλά ούτε και τον ηθοποιό Alan Ritchson που μεταμορφώθηκε για το ρόλο και λίγο έλειψε να καταστρέψει το σώμα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ, μίλησε για το πως έφτασε στο σημείο να κερδίσει την σωματοδομή, αλλά και το πρόβλημα υγείας που απέκτησε.

 

 

«Θέλω να διευκρινίσω ένα πράγμα γιατί σε κάθε συνέντευξη κάποιος λέει ‘‘30 κιλά μύες’’. Έβαλα 30 κιλά! Δεν ξέρω πόσο από αυτό ήταν άπαχος μυς. Πήγα από 92 κιλά στα 106 σε οκτώ μήνες και έτρωγα ένα τόνο φαγητό! Δεν νομίζω ότι όλα αυτά ήταν καθαρός μυς. Αλλά δεν πήρα στεροειδή, δεν πήρα τεστοστερόνη. Υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να φτάσω εκεί που έπρεπε και αυτός ήταν η σκληρή δουλειά. Κατέστρεψα το σώμα μου. Ήταν πολύς ο κόπος. Δεν είχα χρόνο να κάνω αποθεραπεία. Αν κάπου ζοριζόμουν έλεγα, ‘‘Δεν με νοιάζει! Το δουλεύω!’’. Και είδα τις συνέπειες».

Και συνέχισε:

«Όταν τελείωσα την πρώτη σεζόν χρειαζόμουν χειρουργική επέμβαση. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω καλά. Έκανα μια εξέταση αίματος και ανακάλυψα ότι δεν είχα τεστοστερόνη λόγω της υπερβολικής προπόνησης. Ο γιατρός μου είπε ‘‘πρέπει να παίρνεις τεστοστερόνη’’. Η θεραπεία με τεστοστερόνη ήταν ένα πραγματικό δώρο γιατί τώρα μπορώ να διατηρήσω εύκολα αυτό το μέγεθος. Οι προπονήσεις μου ήταν σύντομες ίσως και 30 λεπτά την ημέρα».

To Jack Reacher προβάλλεται στο Amazon Prime Video.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved