associated press Γιατί όλο το TikTok και το Twitter ασχολείται με το πρόσωπο της Kylie Jenner;

“Είναι 26 και μοιάζει με 40”, γράφουν και κάνουν λόγο για αποτυχημένη πλαστική.

Οι αποτυχημένες πλαστικές αρέσουν στον κόσμο. Ιντριγκάρουν τα βαθύτερα ένστικτά του και κάνουν τα analytics να χορεύουν σε rave ρυθμούς. Συνέβη με την Erin Moriarty την προηγούμενη εβδομάδα, συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό με την Kylie Jenner τις τελευταίες ώρες. Θύματα των προτύπων των social media και της ματαιοδοξίας τους; Όπως και να ‘χει, η εικόνα παίζει το πιο σημαντικό ρόλο στη σημερινή εποχή και οι άνθρωποι για έναν περίεργο λόγο θέλουμε να βλέπουμε παντού τον εαυτό μας. 

Δεν είναι τυχαίο πως όλοι μοιάζουν με όλους. Ειδικά στο Instagram. Η Kylie Jenner, λοιπόν, είναι το νέο πρόσωπο που γίνεται viral για τους λάθος λόγους. Πρόσφατα εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και τράβηξε τα βλέμματα με το “ταλαιπωρημένο” πρόσωπό της. 

Οι χρήστες στα social media έκαναν λόγο για αποτυχημένη πλαστική επέμβαση, με τα σχόλια να είναι χαρακτηριστικά: «Τι έπαθε το πρόσωπό της;», «Κοπέλα μου πρέπει να σταματήσεις τώρα τις πλαστικές», «Είναι 26 και μοιάζει με πάνω από 40», «Πόσο γριά φαίνεται;». 

 

Unpopular Opinion: Ο Timothée Chalamet ταιριάζει απόλυτα με την Kylie Jenner

Άλλοι προσπαθούν να μαντέψουν αν είναι αποτυχημένη πλαστική επέμβαση ή filler. Η Kylie Jenner έχει την ελευθερία της επιλογής να κάνει οτιδήποτε την ευχαριστεί στο σώμα, στο δέρμα και στο πρόσωπό της. Ο “κανιβαλισμός” των social media δεν πρόκειται να σταματήσει καθώς ο κόσμος αρέσκεται στο να βλέπει τα είδωλά του να καταστρέφονται. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved