Twitter MasterChef: Όλο το ίντερνετ ασχολείται με το ψάρι του Σπύρου και όχι άδικα

Ο «Χάγκριντ» είναι persona non grata για το τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι μαγειρικής.

Πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο και παραγγέλνεις το φαγητό σου. Ποιες είναι οι βασικές σου απαιτήσεις; Το γεύμα που θα σου σερβιριστεί να είναι καλομαγειρεμένο, στην ώρα του, να είναι νόστιμο και κυρίως καθαρό. Κράτησέ το τελευταίο.

MasterChef: «Όταν μου μιλάς, μου μυρίζει τραχανάς»

Αν υποθέσουμε, τώρα, ότι παρακολούθησες το πρώτο επεισόδιο του MasterChef, παρακολούθησες το 1on1 του Σπύρου με την Ζωή και σου έμεινε η εικόνα του πρώτου να δοκιμάζει το ψάρι και μετά να το βάζει πίσω στην κατσαρόλα (στο 1:55 του βίντεο), τι συμπέρασμα θα έβγαζες;

 

 

 

Αν ήσουν ο Κοντιζάς, o Ιωαννίδης ή ο Κουτσόπουλος τι θα έλεγες στον εαυτό σου ξέροντας ότι δοκίμασες το συγκεκριμένο ψάρι; Μάλλον κάτι κοντινό στο παρακάτω τιτίβισμα:

 

 

Στο μυαλό μας ο κύριος Σπύρος ή «Χάγκριντ» όπως τον αποκάλεσε ένας λογαριασμός στο ελληνικό X, μας θύμισε λίγο-πολύ αυτό που όλοι φοβόμαστε όταν επισκεπτόμαστε ένα εστιατόριο. Να γυρίσουμε πίσω ένα πιάτο γιατί δεν ήταν όπως το είχαμε φανταστεί όταν το παραγγέλναμε, με αποτέλεσμα να «τσιτώσουμε» τον σεφ ή τον σερβιτόρο και αυτοί να μας το επιστρέψουν με «σος» και «υλικά» δικής τους παραγωγής.

Καταλαβαίνεις πού το πάμε...

 

 

Από τη στιγμή που ο σκηνοθέτης τον «τσάκωσε» να δοκιμάζει και να το τοποθετεί πάλι πίσω, ήταν δεδομένο ότι θα βλέπαμε ευφάνταστα tweets με τον Σπύρο πρωταγωνιστή.

Ήταν δυνατόν να κάνει πρεμιέρα το MasterChef και να μην μας δώσει ένα λόγο να τη θυμόμαστε;

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved