Assosiated Press Ο Jeff Bezos μαγειρεύει ο ίδιος το πρωινό της αρραβωνιαστικιάς του

Και η Lauren Sánchez το εκτιμάει αφάνταστα, αλλά δεν διστάζει να τον «τρολάρει».

Κύριος σωστός ο Jeff Bezos. Και τι έγινε που είναι συνεχώς στην τσίτα, πάνω του στηρίζεται μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων και δουλεύει μονίμως σε νέες καινοτομίες που θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τον Elon Musk στην μάχη για τον πιο πλούσιο στον κόσμο; Ο Mr. Amazon έχει ένα προφίλ να συντηρήσει, αυτό που λέει ότι πρέπει να είναι εξαιρετικός σε κάθε τομέα της ζωής του. Από τον επαγγελματικό μέχρι και τον προσωπικό.

H πιο σωστή συμβουλή που έδωσε ποτέ ο Jeff Bezos. 

Ειδικά στο συντροφικό κομμάτι, η μέλλουσα κυρία Bezos (a.k.a. Lauren Sánchez) δεν πρέπει να έχει παράπονο. Αν σκεφτούμε, μάλιστα, ότι του κάνει και χουνέρια όπως με τον Leonardo DiCaprio, το γεγονός ότι ασχολείται τόσο πολύ μαζί της, αποδεικνύει το πόσο πολύ του αρέσει.

 

 

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο Bezos φροντίζει κάθε Κυριακή, ημέρα που βολεύει για να περνάνε χρόνο μαζί, της μαγειρεύει πρωινό και συγκεκριμένα τηγανίτες.

«Βγάζει το βιβλίο μαγειρικής της Betty Crocker και μου μαγειρεύει» λέει η Lauren, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φροντίζει να τον «δουλεύει».

O Jeff Bezos δεν πρόβλεψε κανένα μέλλον. Το έφτιαξε

«Κάθε φορά που βγάζει το βιβλίο για να αντιγράψει την συνταγή, του λέω “αν είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο, γιατί δεν το έχεις απομνημονεύσει ακόμα;».

Αν σκεφτούμε πάντως ότι ο άλλοτε πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, έχει παραγγείλει σε πρωινό, ένα γεύμα με χταπόδι, πατάτες, μπέικον, πράσινο γιαούρτι με σκόρδο και αυγά ποσέ, καλό είναι που μαθαίνει σιγά-σιγά επιτυχημένες συνταγές.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved