Θεωρία συνομωσίας τοποθετεί Star Wars και Indiana Jones στο ίδιο σύμπαν

Πώς γκένεν αυτό; Η θεωρία είναι, απλά, πολύ «καμένη».

Να μας πεις, εδώ υπάρχει η θεωρία ότι κάποια στιγμή θα ενωθούν τα σύμπαντα της Marvel και της DC, στον Indiana Jones και τα Star Wars θα κολλούσαμε που είναι αμφότερα της Lucas Films;

Βέβαια, η διαφορά είναι ότι οι περιπέτειες του Indiana Jones διαδραματίζονται στη Γη, ενώ στον Πόλεμο των Άστρων, σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακρινό, όπως τονίζεται και στους τίτλους αρχής. Ποια είναι η σύνδεση;

Η αστεία ιστορία πίσω από την εμβληματική σκηνή του Indiana Jones.

Σε πρώτη φάση, η κοινή συνιστώσα λέγεται Harrisson Ford, ή αλλιώς Han-Solo και Indiana Jones. Ναι, είναι το ίδιο πρόσωπο, αν και βάσει καμένων, πραγματικά βίντεο, υπάρχουν αρκετά easter eggs που ενώνουν και τα δύο franchises.

 

 

Ποια όμως είναι η θεωρία;

Θυμάσαι που ο Han-Solo είχε μπει στην «κατάψυξη» στο φινάλε του The Empire Strikes Back από τον Darth Vader προκειμένου να παραδοθεί στον Jabba The Hutt; Σύμφωνα με την ύψιστη θεωρία συνομωσίας, ο Han-Solo βρίσκεται σε χειμερία και ονειρεύεται διάφορα πράγματα μέχρι να εμφανιστεί η Princess Leia για να τον απελευθερώσει.

Πώς το μπικίνι της Princess Leia στιγμάτισε τον κόσμο της ανδρικής φαντασίωσης.

Και μάντεψε τι ονειρεύεται. Ότι είναι ο Indiana Jones. Με λίγα λόγια ότι ο Indiana Jones, ο πιο φιτ αρχαιολόγος μαζί με την Lara Croft είναι όνειρο. 

 

 

 

Το πώς τώρα στο μυαλό του ο Han-Solo επινόησε τους Ναζί και άλλα πράγματα που στέκουν ιστορικά, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Ίσως η Δύναμη να του αποκάλυψε τι συμβαίνει και σε άλλους πολύ, πολύ μακρινούς γαλαξίες.

Μάλλον αυτός που εμπνεύστηκε την θεωρία, έχει μεγάλο τραύμα από το φινάλε του Κλείσε τα Μάτια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ή του Lost. Αν τα έχεις δει, καταλαβαίνεις πού το πάμε. 

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved