pexels Γιατροί αποκάλυψαν το μέσο μέγεθος του πέους και η απάντηση προκαλεί έκπληξη

Σε αντίθεση με όσα πίστευες, η κατάσταση είναι διαφορετική.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των ανδρών. Μάλιστα η πορνογραφία έχει βοηθήσει ώστε να χτιστεί ένας μύθος εντελώς μακριά από την πραγματικότητα. Το μέγεθος του ανδρικού μορίου δεν είναι ακριβώς όπως το φανταζόμαστε. Η αλήθεια βρίσκεται στο παντελόνι μας και η επιστήμη γνωρίζει την αλήθεια. 

Μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα υγείας του London Andrology το μέσο μήκους ενός χαλαρού ανδρικού μορίου είναι περίπου 9 εκατοστά, ενώ όταν βρίσκεται σε στύση περίπου 11 εκατοστά. Οπότε κάπου κάνουμε λάθος κι εμείς και οι γυναίκες που πιστεύουν σε λάθος νούμερα. 

 

 

Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετοί άνδρες είναι ανασφαλείς στρέφονται σε διάφορες μεθόδους για τη μεγέθυνση του μορίου τους. Υπολογίζεται βάσει έρευνας ότι περίπου οι μισοί άνδρες θα προχωρούσαν σε μεγέθυνση του μορίου τους αν τους την πρόσφεραν. Όσο για το αν η μεγέθυνση του ανδρικού μορίου λειτουργεί πραγματικά, εξαρτάται από τη μέθοδο που χρησιμοποιούν οι ενδιαφερόμενοι. Ειδικοί γιατροί συνιστούν στους άνδρες να μην χρησιμοποιούν αντλίες ανδρικού μορίου, διότι δεν είναι σίγουρα μια μακροπρόθεσμη λύση για τις φαλλικές αναλογίες

Όλο και περισσότεροι άνδρες μετανιώνουν για τη μεγέθυνση πέους

Παρακάτω οι επεμβάσεις που είναι αποδεκτές:

  • Τομή περιτομής και απογύμνωση (degloving) του πέους (κατεβάζουμε δέρμα και δαρτό μέχρι τη βάση του)
  • Διατομή συνδέσμων
  • Τοποθέτηση βιοσυνθετικών απορροφήσιμων ικριωμάτων πολυγλυκονικού οξέως, εμβαπτισμένων σε βλαστικά κύτταρα λιπώδους ιστού ή πλάσματος του ασθενούς
  • Επαναφορά του δέρματος και συρραφή του

Οι ειδικοί για τέτοιους είδους επεμβάσεις πάντως, τονίζουν ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, η ανησυχία των ανδρών για το μόριό τους δεν έχει καμία βάση και κυρίως έχει να κάνει με την ανασφάλεια που έχουν στο μυαλό τους.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα χάπια, οι κρέμες και τα βότανα που υπόσχονται μερικά παραπάνω εκατοστά είναι ένας μεγάλος μύθος. Στην πραγματικότητα η μοναδική μέθοδος που φέρνει επιθυμητά αποτελέσματα είναι το νυστέρι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved