Το «The Gentlemen» του Guy Ritchie γίνεται σειρά στο Netflix

Έφτασε και το πρώτο trailer

 

O Guy Ritchie κάνει δυναμικό «comeback» με μία ολοκαίνουργια σειρά. Ο δημιουργός προετοιμάζαει καιρό τώρα τη μεταφορά του The Gentlemen στη μικρή οθόνη, το οποίο θα παίξει μόνο στο Netflix.

Φυσικά μόλις η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο teaser trailer έγινε viral για όλους τους σωστούς λόγους. Επίσης, η σειρά αναμένεται να παίξει παίξει μέσα στον Μάρτιο. «Το έγκλημα συναντά το χαβιάρι!» λέει στην περιγραφή του στο Netflix, και συνεχίζει λέγοντας τα εξής:

«Γνωρίστε μια νέα τάξη εγκληματιών στο «The Gentlemen», τη νέα δραματική σειρά του Γκάι Ρίτσι που είναι εμπνευσμένη από την πρωτότυπη ταινία».

Πρωταγωνιστούν οι Theo James, Kaya Scodelario, Ray Winstone, Vinnie Jones Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear και Peter Serafinowicz. Για τη σειρά, ο Ritchie συνεργάστηκε με τον παραγωγή του Peaky Blinders, Matthew Read.

Ποια ήταν η Νο1 σειρά στο Netflix για το 2023

Μεταφερόμαστε στον κόσμο του The Gentlemen που κυκλοφόρησε το 2019 με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey και θέλει να εισάγει νέους χαρακτήρες στον κόσμο με κεντρικό πρόσωπο τον Eddie Horniman (James), όπου μπλέκει με κάποιους εγκληματίες όταν κληρονόμησε από τον πατέρα του μια ολόκληρη αυτοκρατορία κάνναβης.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved