Οι 20 καλύτερες σειρές της δεκαετίας

Τουλάχιστον έτσι προκύπτει από τη λίστα που έκανε το WatchMojo. 

Tο WatchMojo είναι το αγαπημένο μας κανάλι με λίστες για κάθε κατηγορία εκεί έξω. Από την αξιολόγησή του δεν μπορούσαν να γλιτώσουν και οι πιο αξιόλογες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δέκα ετών, επομένως όσων έχουν ξεκινήσει μεταξύ 2014 και 2023. Παρακάτω θα βρεις ενδεικτικά μερικές από τις σειρές που προτείνονται και στο τέλος θα βρεις το βίντεο και με τις είκοσι σειρές. Πάρε ιδέες για να δεις ό,τι δεν έχεις δει και να περάσει καλύτερα ο χειμώνας.

#20: The Last of Us (2023-)

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι του 2013,  Naughty Dog, με τους Πέδρο Πασκάλ και Μπέλα Ράμσι να αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, υποδύοντας τους ήρωες του παιχνιδιού Joel και Ellie, αντιστοίχως, σε μία μετά-αποκαλυπτική Αμερική. Επίσης, στη σειρά συμμετέχουν και οι Γκάμπριελ Λούνα, Μερλ Ντάντριτζ και Άννα Τορβ.

Οι σειρές που βλέπουν οι Έλληνες στο Netflix

#16: Dark (2017-20)

Μια ειρηνική πόλη αρχίζει να ταράζεται για την εξαφάνιση των παιδιών. Πρόκειται για την πρώτη γερμανόφωνη πρωτότυπη σειρά του Netflix που ενώνει πολλά είδη στο μυστήριο του με περίτεχνες ανατροπές επιστημονικής φαντασίας. Η σειρά συνέβαλε επίσης στην επιτυχία του Netflix με μη αμερικανικές παραγωγές. Καθώς ο καιρός περνούσε, το "Dark" βγήκε από τη σκιά του ως μία από τις πιο υποτιμημένες σειρές.

#12: The White Lotus (2021-)

Το σκοτεινό δράμα εξετάζει τις κλιμακούμενες εντάσεις μεταξύ των κοινωνικών τάξεων σε τουριστικά hotspot. Τα θέματα που διασταυρώνονται περιλαμβάνουν τη δυναμική των φύλων, τις διαφορές μεταξύ των γενεών, την αποικιοκρατία και τη φυλή. Είναι από εκείνα τα «ταξίδια» που πρέπει να κάνεις.

Δέκα σειρές που πρέπει να δει ένας άντρας για το στυλ τους


#10: Twin Peaks: The Return (2017)

Από την αρχική του ακύρωση το 1991, το «Twin Peaks» έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που έγιναν ποτέ. Το Showtime επέτρεψε στον David Lynch να το αναβιώσει ως μία από τις πιο τολμηρές σειρές που έγιναν ποτέ. Το «The Return» ακολουθεί τις συνεχείς εμπειρίες του πράκτορα του FBI, Dale Cooper, στην υπερφυσική πόλη Twin Peaks, όπου κυριεύτηκε από ένα κακόβουλο πνεύμα.


#2: Διαδοχή (2018-23)

Οι κρίσεις των μεγάλων δυναστείων δεν είναι για γέλια. Αλλά το «Succession» της HBO είναι τόσο σκοτεινά ξεκαρδιστικό όσο και εντελώς τρομακτικό. Η σειρά έφερε επίσης επανάσταση στους κακούς ως συναρπαστικούς πρωταγωνιστές με διαλόγους και υποκριτική. Μέσα από την νοσηρή μαεστρία της πιο σκοτεινής πλευράς της ανθρωπότητας, είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο σημαντικά δράματα της εποχής του.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved