Assosiated Press Νέο beef Αμερικανών και Άγγλων για τα μάτια του Τζέιμς Μποντ

«Μας κλέψατε τον Μπάτμαν; Θα σας πάρουμε τον 007». Και το beef ξεκινάει.

Θυμάστε στα Φιλαράκια, όταν λίγο πριν τον γάμο του με την Μόνικα, ο Τσάντλερ δήλωνε χαρούμενος που θα δανειζόταν το σμόκιν που φορούσε Πιρς Μπρόσναν όταν έπαιζε τον Τζέιμς Μποντ; Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι να έρθει ο Ρος, ο οποίος θα φορούσε το αντίστοιχο του Βαλ Κίλμερ στα χρόνια που υποδυόταν τον Μπάτμαν, με αποτέλεσμα να αρχίσουν «κοκορομαχίες». Κρατήστε αυτήν την σκηνή, γιατί όπως φαίνεται θα αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις, χωρίς να εμπλέκονται καν οι χαρακτήρες των Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ.

 

 

Καθώς διανύουμε ημέρες που η Μπάρμπαρα Μπρόκολι παραμένει σε αναζήτηση διαδόχου του Ντάνιελ Κρεγκ για τον νέο 007 -φήμες λένε ότι το ραντεβού με τον Τομ Χιντλστόουν πήγε εξαιρετικά- στις ΗΠΑ έχουν λυσσάξει που ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ένας Βρετανός, αποδείχτηκε εξαιρετικός για τον ρόλο που ανέκαθεν ανήκε σε Αμερικανούς, δηλαδή εκείνον του Μπάτμαν και έχουν ηθική υποχρέωση να «κλέψουν» τον χαρακτήρα-σύμβολο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο συγκεκριμένος Μπάτμαν, έχει μεγάλο μέλλον.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Χίντλστοουν δείχνει πως είναι κοντά στο να συνεχίσει την παράδοση που θέλει Βρετανούς να υποδύονται τον 007, στις ΗΠΑ έχουν πειστεί ότι ένα δικό τους «παιδί», ο Μάιλς Τέλερ, είναι ο καταλληλότερος για τον ρόλο.

Αν παρατηρήσει κανείς, μάλιστα, τα όσα έχουν γραφτεί σε εκείνο το Petition της γιαγιάς (!) του συμπρωταγωνιστή του Τομ Κρουζ στο Top Gun: MaverickTop Gun: Maverick, προκειμένου να μαζευτούν υπογραφές που θα υποστηρίξουν ότι ο εγγονός της είναι γεννημένος για Τζέιμς Μποντ, μπορεί οποιοσδήποτε να αναγνωρίσει ότι το θέμα παίρνει πλέον «ιερές» διαστάσεις.

 

 

 

«Οι Βρετανοί μας πήραν τον Σπάιντερμαν (Βρετανός ο Τομ Χόλαντ), τον Μπάτμαν (τα είπαμε για τον Πάτινσον), τον Ντόκτορ Στρέιντζ (Βρετανός και ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) και εμείς το μόνο που κατακτήσαμε ήταν ο Σέρλοκ Χολμς (σ.σ. τον υποδύθηκε στο Ινόλα Χολμς ο Χένρι Καβίλ). Με τον Μάιλς Τέλερ ο Μποντ γίνεται ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!» έγραψε κάποιος και ακολούθησαν αρκετοί ακόμα. 

Αν και δεν πιστεύουμε ότι ο Τέλερ ταιριάζει για Τζέιμς Μποντ, το ότι ο Πάτινσον τα πήγε εξαιρετικά στον ρόλο του στο «The Batman», έχει ταράξει πολύ κόσμο στις ΗΠΑ και ένας «αόρατος» πόλεμος έχει ξεκινήσει. Αν και η ζυγαριά γέρνει ξεκάθαρα για την ώρα προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved