Assosiated Press Ο Γκελόρ Κανγκά κατάφερε να γεννηθεί 4 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του

Δεν τρολάρουμε, αυτή είναι η είδηση. Εκτός και αν, όπως συνηθίζεται, δεν λειτούργησαν καλά τα ληξιαρχεία της χώρας του.

Δεν είναι δα καινούργιο και σοκαριστικό φαινόμενο ένας ποδοσφαιριστής από την Αφρική να αποπροσανατολίζει τις Αρχές αναφορικά με την ηλικία του. Βέβαια, στην περίπτωση του διεθνούς με την Εθνική ομάδα της Γκαμπόν, Γκελόρ Κανγκά, δεν είναι ότι προσπαθεί να κοροϊδέψει την ομοσπονδία της χώρας του να τον περάσουν για 18χρονο ή ανήλικο, καθώς πρόκειται για παίκτη, δηλωμένο ότι γεννήθηκε το 1990, δηλαδή είναι 33 ετών.

 

 

Αν όμως έχει κάνει το ατόπημα, μάλλον ήρθε η ώρα να το πληρώσει. Με το Κόπα Άφρικα να είναι έτοιμο να ξεκινήσει, ο Γκελόρ ενδεχομένως να μην είναι μόνο 33 ετών, αλλά βάσει κάποιων στοιχείων, τουλάχιστον 37.

Ο λόγος είναι ότι έγγραφα αναφέρουν πως ενώ ο ίδιος έχει γεννηθεί το 1990, η μητέρα του έχει πεθάνει το 1986.

 

 

Η Συνομοσπονδία της Αφρικής ερευνά το ζήτημα, καθώς υπάρχουν καταγγελίες από πολλές εθνικές ομάδες και δεν αποκλείεται να υπάρξει αποκλεισμός του ποδοσφαιριστή, αν δεν προσκομήσει επίσημα έγγραφα γέννησης. Με λίγα λόγια, ή ο τύπος μας δουλεύει και είναι γεννημένος τουλάχιστον πριν το 1986 ή αλλιώς κάτι πάει στραβά με την υπόθεση. Για την ώρα η είδηση γράφει ότι ο Γκελόρ Κανγκά έχει γεννηθεί μετά τον θάνατο της μητέρας του.

Και αυτό από μόνο του είναι viral.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved