Instagram kylietimothee Η παντόφλα θα είναι παντοτινή Timothée Chalamet

Τα «διαμάντια» που ακούγονται για την Kylie Jenner από τις Χρυσές Σφαίρες 2024 έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όποιος υποστηρίζει ότι η σχέση Timothée Chalamet και Kylie Jenner θα περνούσε απαρατήρητη, είναι σαν να λέει ψέματα στον ίδιο του τον εαυτό. Όπως επίσης και ότι ο νέος μεγάλος σταρ του σινεμά δεν θα περνούσε και «δύσκολες» στιγμές στο πλάι της νεότερης αδελφής Kardashian.

Γιατί πιστεύουμε πάντως ότι ταιριάζουν απόλυτα οι δυο τους;

Και αν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν από την πρόσφατη τελετή των Χρυσών Σφαιρών 2024, τότε τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τον πρωταγωνιστή του Dune.

Για όλα φταίει μια φωτογραφία μεταξύ Taylor Swift και Selena Gomez, μαζεμένο αίσθημα έκπληξης και μια λεζάντα γεμάτη ίντριγκα. Η λεζάντα έλεγε, όπως υποστηρίζει ο κόσμος των social media, πως:

«Η Selena Gomez ρώτησε αν μπορεί να βγει μια φωτογραφία με τον Timothée Chalamet και η Kylie Jenner (σαν γνήσια Kardasian) απάντησε “ΟΧΙ”».

 

 

Ίσως το παρακάτω βίντεο να είναι πιο διαφωτιστικό:

 

 

Η αλήθεια είναι ότι η κουβέντα δεν μπορεί να ακουστεί στο παραπάνω βίντεο, αλλά η ατάκα “with Timothée?” (στα ελληνικά  ”με τον Timothée;”) ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ίντριγκα και διάφορες θεωρίες συνομωσίας.

Μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι αυτό ειπώθηκε; Σίγουρα όχι. Μπορεί όμως και να το αποκλείσει; Μιλάμε για την Kylie Jenner. Α ρε Τιμόθεε, πού πήγες και έμπλεξες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved