«Δεν νομοθετείται η φύση». Ούτε η μητέρα, ούτε και ο πατέρας

Υπάρχει κανείς που μπορεί να αμφισβητήσει τα όσα αυτονόητα είπε ο Τάσος Χαλκιάς;

Η Γη περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο και τον εαυτό της, οι ζωντανοί οργανισμοί αναπτύσσονται, εξελίσσονται μέχρι κάποια ηλικία και ύστερα γερνούν μέχρι να «σβήσουν», άμα ρίξουμε έναν άνθρωπο μέσα σε ένα ηφαίστειο γεμάτο λάβα θα γίνει κάρβουνο, ενώ αν τον αφήσεις στον βυθό της θάλασσας για μιάμιση ώρα χωρίς οξυγόνο, είναι δεδομένο ότι θα πνιγεί.

Αν διαφωνεί κανείς με κάποιο από τα παραπάνω κάτι άλλο έχει στο μυαλό του. Διότι έτσι είναι η φύση των πραγμάτων. Και για να το επεκτείνουμε, μια και είναι το θέμα των ημερών στην Ελλάδα που έρχεται να αμφισβητήσει την οικογένεια από τη ρίζα της, για να δημιουργηθεί ζωή πρέπει να ενωθεί αρσενικό και θηλυκό. Η μαμά και ο μπαμπάς.

Δεν υπήρξαν ομορφότερες λέξεις στη ζωή μας από τις «μαμά» και «μπαμπά»

 

Ο ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην εκπομπή «ΔΥΟ ΣΤΙΣ 10» ρωτήθηκε πάνω στο θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια και εξέφρασε απλώς την γνώμη του. Δεν μίλησε για τα συναισθήματά του, ούτε είπε τι θα έπρεπε να ισχύει στην κοινωνία. Είπε απλώς ότι δεν μπορεί να φανταστεί ένα παιδί χωρίς μητέρα.

Πιο αφοπλιστική απάντηση είχε δώσει και πριν λίγο καιρό, κάνοντας επίκληση «στην φύση, την φυσιολογία και την βιολογία» όταν ερωτήθηκε περί αυτού στο «SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ»:. «Κάτι το οποίο είναι παρά την φύση, την φυσιολογία και την βιολογία δεν μπορεί να καρποφορήσει. Η φύση δεν νομοθετείται» λέγοντας ουσιαστικά τα αυτονόητα σε έναν κόσμο που η απλή σκέψη και η ελεύθερη έκφραση μεταφράζονται σε τρέλα και ρατσιστικές δηλώσεις.

 

 

Διότι η οικογένεια δεν είναι νόμος, αλλά μια συνέχεια της φύσης. Υπάρχουν οικογένειες με πατέρα και η μητέρα που δεν είναι καλοί γονείς; Σαφώς και υπάρχουν, και δεν το ανακαλύψαμε τώρα αυτό. Είναι όμως λόγος αυτός να αποδομηθεί το πρότυπο της οικογένειας με μητέρα γυναίκα και πατέρα τον άντρα; Στην Ελλάδα του σήμερα, δυστυχώς, αποτελεί μία πολύ καλή δικαιολογία για να «αμφισβητηθεί» ακόμα και αυτό.

Γιατί οι άντρες λατρεύουμε να είμαστε «μαμάκηδες»;

Ο Τάσος Χαλκιάς, δεν είπε κάτι για να προκαλέσει, ούτε και επικαλέστηκε νόμους και συμπεριφορές. Είπε απλώς την γνώμη του και αυτό που τον απασχολεί. Η φυσική ροή, δηλαδή, των πραγμάτων. Και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved