Assosiated Press Νιώσαμε περίεργα που είδαμε το ντουέτο των Suits με παπιγιόν
Οι Χρυσές Σφαίρες 2024 μας έδωσαν το reunion των Χαρβεϊ Σπέκτερ και Μάικ Ρος. 
 
Η αλήθεια είναι ότι οι Γκάμπριελ Μαχτ και Πάτρικ Τζ. Άνταμς δεν είχαν και τόσο διαφορετική εικόνα από τις μέρες που τους απολαμβάναμε στο Suits, καθώς με suit τους συνηθίσαμε, με suit τους ξαναντικρίσαμε. Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει μάλιστα ότι οι τηλεοπτικοί Μάικ Ρος και Χάρβεϊ Σπέκτερ απλώς εκτέλεσαν τη συνέχεια των πλέον χαρακτηριστικών ρόλων στην καριέρα τους. Σαν να μην ήταν καλεσμένοι στις Χρυσές Σφαίρες 2024, αλλά να ετοιμάζονταν για άλλο ένα show με φόντο το Δίκαιο και όπλο την κομψότητα.
 
 
 
 
Αμφότεροι πιο στιλάτοι πεθαίνεις, με τα μαύρα κοστούμια να μας θυμίζουν τις ένδοξες εκείνες ημέρες που έμπαιναν στις δικαστικές αίθουσες και δεν εχαναν υπόθεση, ενώ στη συνέχεια μας έδιναν παραπάνω από έναν λόγους να τους αποθεώνουμε. Διότι, ειδικά ο Χάρβεϊ Σπέκτερ, δίδαξε όσο κανείς την μαεστρία και το στιλ στην μικρή οθόνη.
 
 AP24008007394532
 
 
Ακριβώς όμως επειδή μας έχουν (κακο)μάθει όλα αυτά τα χρόνια αναγκάζοντας μας να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, μπορούμε να πούμε πως μας έκατσε περίεργα η εικόνα τους να μην φοράνε την χαρακτηριστική τους γραβάτα αλλά το γιορτινό τους παπιγιόν.
 
 
Μην μας παρεξηγείτε, προφανώς και σε μια τέτοια τελετή, όπως αυτή των Golden Globes 2024, που σχεδόν όλοι οι αστέρες του σινεμά και της τηλεόρασης (βλ. Λεονάρντο ΝτιΚάπριο) συνδυάζουν κοστούμι με παπιγιόν, δεν γινόταν το ντουέτο των Suits να αποτελέσει εξαίρεση. Στην τελική, σε event πήγαν, δεν περνάνε από την χαρακτηριστική "βεντέτα" με τον Λούις Λιτ για το ποιος είναι ο πιο επιβλητικά ντυμένος δικηγόρος της Pearson & Specter.
 
 
 
 
Ίσως ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μας που τους είδαμε ξανά μαζί στην οθόνη που πιστέψαμε ότι ετοιμάζονται για μια ακόμα δίκη. Χαλάλι τους, ακόμα και με παπιγιόν τα σπάνε, όσον και αν γκρινιάζουμε εμείς.
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved