Οι σειρές που βλέπουν οι Έλληνες στο Netflix

Ποιες είναι οι πρώτες δέκα σειρές στις προτιμήσεις των θεατών.

Έχουμε ξεκινήσει να διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους και ήδη φαίνεται να διαμορφώνονται οι πρώτες προτιμήσεις στις σειρές της πλατφόρμας. Ειδικότερα, το Netflix πρόσθεσε νέες τηλεοπτικές σειρές στην πλατφόρμα του τις τελευταίες ημέρες και αυτό έφερε αλλαγές στο ελληνικό top 10. Παρακάτω, θα βρεις τις δέκα πιο δημοφιλείς σειρές που βλέπουμε σήμερα στη χώρα μας.

Ξεκινώντας από την κορυφή

Δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι στην κορυφή των προτιμήσεων είναι το Berlin, η spin-off σειρά του La Casa de Papel, έχει πλέον την 1η θέση στο top 10.  Η σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια που έχουν διάρκεια 42 έως και 60 λεπτά. Ο Pedro Alonso επιστρέφει στο ρόλο του Berlin και υπόσχεται μία ακόμα Τέλεια Ληστεία. 

Ποια ήταν η Νο1 σειρά στο Netflix για το 2023

Η υπόθεση της σειράς: Στις ένδοξες μέρες του ο Βερολίνο και μια συμμορία βρίσκονται στο Παρίσι για ένα από τα μεγαλύτερα σχέδιά του: να κλέψουν κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων ευρώ. Πρωταγωνιστούν: Πέδρο Αλόνσο, Μισέλ Τζένερ,Τριστάν Ουλόα. Δημιουργοί: Έστερ Μαρτίνεθ Λοβάτο, Άλεξ Πίνα.

 

 

Για τις υπόλοιπες θέσεις

Στην 6η θέση βρίσκεται το The Crown, παρότι έριξε αυλαία μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ την 7η θέση την κατέχει το Ricky Gervais Armageddon. Το Yellowjackets του Showtime, το οποίο έφτασε πρόσφατα στο Netflix εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στη δεκάδα και έχει την 8η θέση. Τέλος βλέπουμε τα The Manny και My Life with the Walter Boys.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved