Η ιδανική Παραμονή είναι να είσαι σε σπίτι ή έξω;

Δεν έχεις άπειρο καιρό μπροστά σου. Οργανώσου.

 

Eίναι το πιο επίκαιρο θέμα συζήτησης, τι είναι αυτό που θα κάνεις την Πρωτοχρονιά και πέφτουν οι προτάσεις στο τραπέζι. Για φαγητό με τους δικούς σου, ρομαντικό ταξίδι με τη δικιά σου με την παρέα στα μπουζούκια, καλεσμένος σε κάποιο άλλο πάρτι ή ένας συνδυασμός πραγμάτων; Βασικά το μεγαλύτερο δίλημμα είναι αν δεν έχεις φύγει κάποιο ταξίδι και άρα να έχεις προγραμματίσει τα πάντα, αν θα μείνεις σπίτι ή μάλλον σε κάποιο σπίτι ή αν κανονίσεις έξοδο για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά. Τα βάζουμε κάτω όσο είναι ακόμη νωρίς και μετράμε τα θετικά και τα αρνητικά.

Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί που θα σε κάνουν να σιχαθείς τις γιορτές

Ξεκινάμε με τα βασικά. Αρχικά, σημασία έχει και η παρέα να είναι κάποιοι με τους οποίους να μπορέσεις να περάσεις καλά. Αν και εντάξει χωράει μεγαλύτερη ευελιξία το θέμα, καθώς όλοι οι καλοί χωράνε αρκεί να είναι καλοί. Από εκεί και πέρα, αν κανονίσεις έξοδο πρέπει να είναι όλα προγραμματισμένα ιδανικά. Να έχεις οργανώσει τα πάντα και να έχεις κλείσει με ακρίβεια τα πάντα, γίνεται πανζουρλισμός εκείνη την ημέρα, οπότε είναι λογικό να συναντήσεις όλα τα συμβάντα μιας χρονιάς σε ένα βράδυ. Σίγουρα, θα έχει πολύ κόσμο και αυτό είναι καλό και κακό. Οπότε για να μπορέσεις να έχεις μια ποιότητα στη διασκέδασή σου, τότε καλό ήταν να σκεφτείς τι μαγαζί είναι αυτό που θέλεις να πας. Πραγματικά, καλύτερα να οργανώσεις βραδιά στα μπουζούκια παρά να πας σε ένα τύπου club. Το θέμα είναι να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά με χαμόγελο και όχι σιχτιρίζοντας. Τώρα, αν είσαι από εκείνους που θέλουν μπαρότσαρκα, δεν πιστεύω ότι είναι το καλύτερο σενάριο.

 

 

Η άλλη εναλλακτική είναι να μείνεις σε ένα σπίτι. Δεν το εννοώ καθόλου μίζερα και δεν εννοώ να αλλάξεις την χρονιά μπροστά στην τηλεόραση μετρώντας αντίστροφα με κάποιον παρουσιαστή την αλλαγή της χρονιάς και ένα κομμάτι βασιλόπιτας. Είναι κάπως απαίσιο όλο αυτό και ελπίζω να μην το ζήσεις. Από την άλλη, αν είναι να μείνεις σπίτι να το κάνεις όπως αξίζει σε μία Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Με κάθε επισημότητα στο σπίτι και με καλή παρέα, ένα τύπου Πρωτοχρονιάτικο πάρτι είναι ιδανικό, ειδικά αν το σπίτι είναι μεγάλο. Επίσης, δεν χρειάζεται να είσαι εσύ ο καλεσμένος, αλλά να το διοργανώσεις κιόλας. Εάν έχει χώρο ή μπορείς να νοικιάσεις ένα σπίτι μαζί με φίλους σου για να κάνετε ένα πάρτι είναι το ιδανικό σενάριο. Μπορείς να πεις στους προσκεκλημένους να φέρνουν ένα ποτό ο καθένας για να μην χρεωθείς όλα τα έξοδα. Θα μπορούσες να μεριμνήσεις για κάποια βασικά και μετά να τα μοιραστείτε όλα τα υπόλοιπα έξοδα. Έτσι θα έχετε και τον χώρο σας και άνεση και όλα τα υπόλοιπα για να υποδεχτείτε το νέο έτος σε κατάσταση ηρεμίας και καλοπέρασης χωρίς να στριμώχνονται όλοι πάνω σου.

Γιατί μετά τα 30 δεν ξενερώνεις που τελειώνουν οι γιορτές;

Όπως και να έχει το ζήτημα είναι να περάσεις καλά, ό,τι και να σημαίνει αυτό για εσένα. Δεν διασκεδάζουμε όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο και δεν περνάμε όλοι καλά με τα ίδια «μέσα». Σκέψου πώς θα ήταν η ιδανική παραμονή Πρωτοχρονιάς για εσένα και διοργάνωσε το ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα είσαι κάπου μόνος σου στην πλατεία Συντάγματος. Πώς το σκέφτεσαι;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved