Το Marvel's Wolverine έρχεται νωρίτερα λόγω κυβερνοεπίθεσης;

Insomniac Games και Sony έχουν 7 ημέρες να παραδώσουν λύτρα, αλλιώς το παιχνίδι κυκλοφορεί.

Τέτοια ληστεία ούτε ο Professor στο «La Casa de Papel». Ή μάλλον μια «ομηρία» ευαίσθητων δεδομένων, μεταξύ των οποίων και το επόμενο, μεγάλο videogame που θα διαδεχτεί το Marvel’s Spiderman. To Marvel's Wolverine.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά, η Insomniac Games, δημιουργός εταιρία των κορυφαίων videogame παιχνιδιών της Sony, δέχτηκε επικίνδυνο χακάρισμα στη βάση δεδομένων της από ένα hacking group ονόματι Rhysida, ληστεύοντας ουσιαστικά το νέο, μεγάλο «στοίχημα» της, το παιχνίδι Wolverine σύμφωνα με το Cyber Daily.

 

 

To Rhysida, λοιπόν, ζητάει λύτρα 2 εκατομμύρια δολάρια μέσα στην επόμενη βδομάδα, ειδάλλως θα πουλήσει τα δεδομένα που απέσπασε σε όποιον διαθέσει τα περισσότερα χρήματα. Και πώς απέδειξαν ότι έχουν στα χέρια τους τα συγκεκριμένα δεδομένα, μαζί με τον Wolverine;

Μαζί με το Wolverine, η Marvel ετοιμάζει και άλλο σούπερ videogame.

Έστειλαν σε screenshots τις αποδείξεις από το επερχόμενο Marvel's Wolverine, πληροφορίες και εικαστικά χαρακτήρων από νέους μη ανακοινωθέντες ακόμη χαρακτήρες που θα εμφανιστούν σε αυτό.

Στην Sony αντιμετωπίζουν το θέμα με ηρεμία, τουλάχιστον έτσι δείχνουν, μέχρις ότου βρεθεί μια λύση. Λέτε τελικά να... κυκλοφορήσει νωρίτερα από ότι περιμέναμε;

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved