Assosiated Press Νεαρή ξενέρωσε που της πήραν Tesla και όχι Mercedes

Η 16χρονη τσαντίστηκε που της έκαναν δώρο αμάξι, και η μητέρα της την ρεζίλεψε στο TikTok.

Πώς θα αντιδρούσες αν σου έπαιρναν ένα αυτοκίνητο για τα γενέθλιά σου; Δεν μιλάμε για ένα δώρο των 100 ευρώ, αλλά για αυτοκίνητο και μάλιστα Tesla, αξίας άνω των 50 χιλιάδων. Ακόμα και αν δεν είσαι φαν του Elon Musk και της μάρκας αυτοκινήτου του, όσο να είναι έχεις κάθε λόγο να είσαι υπόχρεος σε αυτόν που σου έκανε ένα τόσο ακριβό δώρο, στην προκειμένη περίπτωση της μητέρας σου.

Έτσι νόμιζε η Neshie ότι θα αντιδρούσε η 16χρονη κόρη της και άρχισε να βιντεοσκοπεί τη στιγμή που θα έβλεπε το αυτοκίνητο στο TikTok. Ωστόσο αντί για αγκαλιές, φιλιά και «ευχαριστώ μαμά, είσαι η καλύτερη», η έφηβη έβαλε της φωνές γιατί δεν της πήρε Mercedes Benz.

«Προτιμώ να περπατήσω παρά να το οδηγήσω» είπε η εορτάζουσα και άρχισε να λέει διάφορα ότι είναι μεγάλο «μανίκι» η ηλεκτρική φόρτιση. Αχαριστία ε;

 

 

 

Πολλοί, βέβαια, ισχυρίστηκαν ότι το βίντεο είναι στημένο, αλλά εδώ που τα λέμε, ποιος γονιός μπορεί να έβλεπε το παιδί του να έχει μια τέτοια αντίδραση σε ένα τόσο ακριβό δώρο και να μην ήθελε να της δώσει ένα γερό μάθημα; Και ως γνωστόν, τα social media έχουν τη δύναμη να «δικάζουν» κανονικότατα.

 

To αστείο είναι ότι ο πατέρας της, το βράδυ, της έφερε ένα άλλο αμάξι (Chevrolet) που ήξερε ότι δεν θα της άρεσε για να κόψει και άλλη αντίδραση. Και δυστυχώς, η μικρή πάλι αποδείχτηκε αχάριστη.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved