pexels Μπάρμαν αποκαλύπτουν γιατί δεν πίνουν ποτέ βαρελίσια μπίρα

Βαρελίσια μπίρα, espresso martini και μαργαρίτα είναι ζόρικες επιλογές.

Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας αναφορικά με τα ποτά που μας αρέσουν και τα ποτά που αποφεύγουμε. Ωστόσο, όταν μιλούν οι μπάρμαν, τότε οφείλουμε να ακούσουμε τη γνώμη τους. Όπως για παράδειγμα ο Daniel Yeom, ο γενικός διευθυντής του Esters Wine Shop & Bar με έδρα τη Σάντα Μόνικα, ο οποίος είναι αρκετά επιφυλακτικός όταν πρόκειται για ένα ποτήρι μπίρα όταν βγαίνει έξοδο με τους κολλητούς του.

 

 

Από την πλευρά του, ο μπάρμαν Alejandro Echeverria, ο οποίος είναι επίσης διευθυντής ποτών για το Sushi by Bou της Νέας Υόρκης, δίνει τη δική του προειδοποίηση σχετικά με το διάσημο κοκτέιλ espresso martini. «Τα περισσότερα μπαρ δεν είναι εξοπλισμένα με μια αξιοπρεπή μηχανή εσπρέσο και ο καφές μπορεί να είναι παλιός και να έχει χάσει τα αρώματα του».

 

 

Τέλος αναφορικά με τη διάσημη μαργαρίτα, «το ξινό μείγμα είναι λάθος. Μου αρέσει η ζάχαρη πάνω από το αλάτι. Μερικοί άνθρωποι βάζουν σναπ ροδάκινου σε αυτό ή κάνουν δικές τους μείξεις. Πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να πάρεις». Τα λόγια ανήκουν στη



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved