INTIME Πώς θα «σκοτώσεις» την ώρα σου στο τιμόνι ελέω Ερντογάν

Κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι ξεχασμένοι φίλοι στο ευρετήριο, οι φωτογραφίες και τα podcasts. Τι κάνεις για το επόμενο δίωρο;

Η Αθήνα είναι μία πόλη δύσκολη. Οι κάτοικοί της είναι περισσότεροι από τον αριθμό που μπορεί να αντέξει, αλλά αυτό που γίνεται πλέον αντιληπτό, είναι ότι τα αυτοκίνητα είναι περισσότερα και από τους ανθρώπους της. Ίσως έτσι εξηγείται τελευταία η τρομακτική κίνηση στους δρόμους. Σήμερα, ειδικά, που έρχεται στην Αθήνα ο Ερντογάν και θα είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι, μέχρι και το Μετρό στο Σύνταγμα θα κατεβάσει ρολά για μεγάλο διάστημα, θα υπάρξουν σίγουρα ορισμένοι γκαντέμηδες που θα κολλήσουν στο ίδιο χιλιόμετρο επί μία ώρα σερί. 

Τα φανάρια που σιχαινόμαστε στην Αθήνα.

Και θα βαριούνται, θα βαριούνται πάρα πολύ. Κάθε λεπτό θα μετράει, όλοι το ξέρουν αυτό.

 

 

Εφόσον, λοιπόν, βρεθείς στο ατελείωτο μποτιλιάρισμα της Αθήνας, είναι δεδομένο ότι θα τραβήξεις χειρόφρενο, θα αράξεις παρέα με τα δεδομένα σου και θα επιχειρήσεις να «σκοτώσεις» όση ώρα γίνεται. Θα παίξεις με το κινητό σου, θα στείλεις μηνύματα, θα τηλεφωνήσεις στον χαμένο σου τρίτο ξάδερφο και θα πάρεις και την μητέρα σου προκειμένου να σου φτιάξει το αγαπημένο σου φαγητό που έχεις να φας ένα μήνα. Όλα αυτά όσο περιμένεις να ξεκινήσει ο μπροστινός σου.

Οι νόμοι του μποτιλιαρίσματος που κάθε οδηγός οφείλει να σέβεται

 

Δεν είναι μόνο το κινητό αυτό που θα σου κρατήσει συντροφιά στα πολλά κόκκινα φανάρια που θα βρεις στον δρόμο σήμερα. Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις και χωρίς να κρατάς την συσκευή σου στο χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της «κολλημένης» διαδρομής σου.

Μάθε στις παρακάτω φωτογραφίες όλα όσα θα κάνουν τον χρόνο σου να κυλήσει πιο γρήγορα.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved