Ποιο είναι το πιο απωθητικό στοιχείο σε έναν άντρα;

Θέλει και ερώτημα; Αυτό που κάνει τον κόσμο να μην τον πλησιάζει.

Πιστεύω ότι και πιο πάνω και από το να είσαι ωραίος καλό παιδί είναι να είσαι καθαρός και κυριολεκτώ. Για τους περισσότερους ανθρώπους, πολλά πράγματα μας φαίνονται συνηθισμένα και απλά. Για παράδειγμα, δεν μπορούν να σκεφτούν ότι το μπάνιο τους λείπει από την καθημερινή ζωή, όμως να που δεν συμβαίνει. Θα μπορούσε να είναι ο λόγος για να απορρίψεις έναν άνθρωπο. Αγαπημένε μου αναγνώστη, μην ξεχνάς πώς η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά.

Έχει τελικά το σεξ συγκεκριμένη μυρωδιά;

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Αρχικά, πρέπει να κάνεις μπάνιο τακτικά και όταν λέμε τακτικά εννοούμε ότι τουλάχιστον μία φορά στις δύο ημέρες για εσένα και την προσωπική σου υγιεινή. Ένα καλό αποσμητικό είναι απαραίτητο και το ίδιο απαραίτητο είναι και η στοματική υγιεινή. Δεν είναι τυχαίο που κάποτε όσοι έβγαιναν ραντεβού έτρωγαν μέντες για να έχουν καλή αναπνοή. Ε, δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε, αφού είτε βγεις είτε δεν βγεις ραντεβού πρέπει να μυρίζεις ωραία.

 

 

Ας μην κρυβόμαστε, η μπίχλα είναι κάτι που φαίνεται. Είναι κάτι που το διακρίνεις από μακριά. Βλέπεις τέτοιους άντρες, που όχι απλά δεν μυρίζουν ωραία, αλλά που τα ρούχα τους φαίνονται άπλυτα. Είναι τσαπατσούληδες, τα μαλλιά τους δεν είναι περιποιημένα και που μπορεί να μην μυρίζει η ανάσα τους, αλλά βλέπεις την στοματική κοιλότητά τους πώς κάτι δεν πάει και πολύ καλά, μάλλον πολύ καθαρά. Και αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι όντως όλο αυτό φαίνεται και στα κορίτσια που είναι απέναντί σου και το προσέχουν.

Όμως επειδή πολλά από αυτά τα αγόρια τα βλέπω συνεχώς με κοπέλες, μάλλον υπάρχει και μια κατηγορία γυναικών που δεν πτοείται από αυτό, καθώς δεν έχει πρόβλημα να είναι με έναν τέτοιον τύπο. Απορίας άξιον και αυτό, καθώς η μυρωδιά είναι από τα πρώτα πράγματα από τα οποία ελκύεσαι όταν γνωρίζεις ερωτικά έναν άνθρωπο. Και αυτό είναι λογικό βέβαια αφού η μυρωδιά είναι αυτή πρώτα που σε τραβάει σε έναν άνθρωπο. Όμως τελικά από ότι φαίνεται ανήκει και αυτό στα παράλογα του έρωτα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved