Τι θα λέγατε για έναν αγώνα μποξ ανάμεσα σε Roy Keane και Alan Shearer;

Ο Roy Keane πάντως το πρότεινε και σίγουρα δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν.

Όχι πως θα πέσει ξερός από την είδηση κάποιος hardcore φαν του ποδοσφαίρου, αλλά όλοι ξέρουν τι πάει να πει κόντρα ανάμεσα σε Roy Keane και Alan Shearer. Είναι από εκείνες τις στιγμές που, καλώς ή κακώς, έγιναν κομμάτι του ποδοσφαίρου εκείνης της δεκαετίας και δεν ξεχνιούνται εύκολα. Στιγμές σαν και αυτές εδώ.

 

 

Όμως κάποια τσεκούρια του πολέμου δεν θάβονται εύκολα. Πόσο μάλλον αν το τσεκούρι ακούει στο όνομα Roy Keane. Ο Alan Shearer μιλώντας σε γνωστή εκπομπή podcast, αποκάλυψε ότι σε μία από τις διθυραμβικές του κόντρες με τον Roy Keane, o δεύτερος του είπε πως θα τον βγάλει νοκ άουτ. Ο Gary Linecker έριξε κάποια στιγμή λάδι στη φωτιά, όταν πρότεινε έναν αγώνα μποξ μεταξύ Roy Keane και Alan Shearer προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Δεν ξέρουμε κατά πόσο το εννοούσε ο Gary, αλλά είμαστε σίγουροι πως ο Roy Keane δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.

 

 

Τελικά ο Shearer θα σχολίαζε πως «είμαι πολύ γέρος για αυτές τις μαλακίες» και εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο. Αν δηλαδή έχεις καταφέρει να σώσεις τα πόδια σου και γενικά την φυσική σου κατάσταση, είναι κάπως κρίμα να την πατήσεις από γροθιά. Επίσης, έχουμε UFC να δούμε αν θέλουμε και κάτι μας λέει πως αυτός ο αγώνας θα είχε περισσότερο αγγλικές βρισιές παρά μαχητικές ικανότητες.

Άλλη μια μέρα στην Αγγλία. Συνεχίστε ό,τι κάνετε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved