Instagram_Yannis Stankogloy Αν ήσουν ο Στάνκογλου θα έπαιρνες σε ταξίδι τον ερωτευμένο Μπισμπίκη;

Τον άφησε εκτός γιατί «είναι ερωτευμένος και δεν θα έλεγε όχι». Έτσι θα έκανες και εσύ με τον σχεσάκια κολλητό σου;

«Αν ήταν να κάνω τον γύρο του κόσμου σε 80 ήμερες θα επέλεγα να πάρω μαζί μου τον Τάσο Νούσια. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος και δεν θα μπορούσε να με ακολουθήσει»: Τάδε έφη Γιάννης Στάνκογλου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

 

 

Ωραία τριάδα πρέπει να είναι αυτή η παρέα, των Νούσια, Μπισμπίκη και Στάνκογλου, ειδικά σε ταξίδι. Ο τρίτος της παρέας, ωστόσο, δήλωσε πως προτιμάει τον Νούσια και ο λόγος είναι αυτό που έχουμε πει για πολλούς δεσμευμένους φίλους μας εκεί έξω: Ότι είναι -να το πούμε κομψά- «δούλοι».

 

Το ακούς το επιχείρημα του Στάνκογλου;

Όλοι έχουμε περάσει ένα διάστημα που μείναμε single και εκεί που θέλαμε να κάνουμε διάφορα πράγματα με τους κολλητούς μας, όπως ένα ταξίδι ή ατελείωτες εξόδους, έπρεπε να βάλουμε «φρένο» εξαιτίας της σχέση τους.

Με λίγα λόγια, λόγω «παντόφλας». Όλοι την τρώμε.

Θα σου πήγαινε, άλλωστε, η καρδιά να αναγκάζεις το φιλαράκι σου που είναι στα «μέλια» με τη σχέση του, να τριγυρνάτε στους δρόμους και τα μπαράκια, να επιστρέφετε ξημερώματα και να απαιτείς να πηγαίνετε ταξίδια, εννοείται, μόνο αντροπαρέα;

Εμείς, από την πλευρά μας, το «ακούμε» το επιχείρημα Στάνκογλου, όχι επειδή δεν συμπαθούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη -κάθε άλλο μάλιστα – ίσως βέβαια και να του κάναμε την ερώτηση πρώτα αν θέλει να έρθει, πριν λάβουμε το «όχι». Όσο σιγουράκι και αν το έχουμε στο μυαλό μας.

Εσύ θα πήγαινες μόνο με τον Νούσια 80 ημέρες τον γύρο του κόσμου, ή θα είχες στα πλάνα σου και τον αντίστοιχο, ερωτευμένο «Μπισμπίκη»;  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved