Assosiated Press Grand Prix Λας Βέγκας: Έπεσε πολύ «γρασάρισμα» στα πιτς των οίκων ανοχής

Μόνο οι πιλότοι της F1 «απόλαυσαν» πραγματικά το Λας Βέγκας.

Πολλοί περίμεναν με ανυπομονησία το Grand Prix του Λας Βέγκας ωστόσο -λες και δεν το ξέραμε- άλλη μία Κυριακή πέρασε και δεν είχαμε κανέναν άγχος όσον αφορά το βάθρο. Ο Φερστάπεν δεν έχει αντίπαλο φέτος και αυτό φάνηκε από το «πάρτι» που έστησε στην πίστα της πόλης του τζόγου.

 

 

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, περισσότερο μας ένοιαζε να δούμε το πώς θα επηρεάσει την απόδοση των πιλότων το ίδιο το Βέγκας, παρά το τελικό αποτέλεσμα της κούρσας.

Μαξ Φερστάπεν: Είναι όντως τόσο αντιπαθητικός;

Άλλωστε το μεγάλο αφεντικό της Mercedes, o Toto Wolff είχε ήδη προχωρήσει σε δικλείδες ασφαλείας προκειμένου να κρατήσει την ομάδα του μακριά από τον τζόγο. Ε και; Δεν λένε το Λας Βέγκας «πόλη της αμαρτίας» μονάχα για τα καζίνο. Εξάλλου, ισχύει πάντα το «What Happens in Vegas, Stays in Vegas».

 

 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, έγινε γνωστό ότι ο οίκος ανοχής Chicken Ranch που βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα απόσταση από το Βέγκας και συγκεκριμένα στην πόλη Nye, απηύθυνε το εξής μήνυμα προς της ομάδες της Formula 1:

«Όποιος οδηγός θέλει να γιορτάσει την F1 με την καρδιά του, προσφέρουμε 100% δωρεάν υπηρεσίες μαζί με τις Addison Gray και Alice Little».

 

AP22090123153719

 

Μπορεί να πέφτει μακριά το Nye, αλλά αν πιάσεις τελική με μονοθέσιο της Formula, σε 10 λεπτά είσαι στην αγκαλιά των δύο σεξεργατριών.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved