Instagram Η Ευγενία Σαμαρά απενεχοποίησε το μεγαλύτερο φόβο των ανδρών

Η ατάκα - παρηγοριά για τη λάθος απάντηση στο μικρότερο πουλί έγινε δικαίως viral.

Αν δεν βλέπεις το τηλεπαιχνίδι Switch της ΕΡΤ, τότε κάνεις ένα τεράστιο λάθος. Ο βασικότερος λόγος; Η βιτρίνα μίας εκπομπής που δεν είναι άλλη από την παρουσιάστρια. Η Ευγενία Σαμαρά τα πηγαίνει περίφημα στον ρόλο της παρουσιάστριας. Το γυαλί την αγαπάει, είναι εύστροφη, καταλαβαίνει απόλυτα τα όρια και γνωρίζει τον τρόπο να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να περνάει καλά.

 

 

Όπως συνέβη στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Η ερώτηση που έκανε στους παίκτες ήταν «ποιο είναι το μικρότερο πουλί στον κόσμο», με τις πιθανές απαντήσεις να είναι: πυροκότσιφας, κολιμπρί, αλκυόνη. Ο Χριστόφορος παραδέχθηκε ότι ενώ γνώριζε πως το κολιμπρί είναι πράγματι πολύ μικρό, έδωσε άλλη απάντηση, νομίζοντας πως θα υπάρχει και μικρότερο από αυτό. Η σωστή απάντηση ήταν φυσικά το κολιμπρί.

 

 

«Ντρέπομαι», είπε ο παίκτης γελώντας, με την Ευγενία Σαμαρά να του απαντά με μία επική ατάκα: «Μη ντρέπεσαι, μη ντρέπεσαι. Το μέγεθος ούτως ή άλλως είναι σχετικό, Χριστόφορε. Μη ντρέπεσαι καθόλου».

Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο. Γνωρίζουμε όλοι τους λόγους που η ατάκα έγινε viral. Και αν δεν ξέρεις εσύ, γνωρίζει ένας φίλος σου για σένα. Η Ευγενία Σαμαρά, άθελά της ( ; ), έφερε στο προσκήνιο ένα ζήτημα που αφορά κάθε άνδρα. Έναν από τους μεγαλύτερους ανδρικούς φόβους. Τον φόβο του πέους. Είναι μία ολόκληρη συζήτηση που πρέπει να ανοίξει επιτέλους. Σε μία εποχή που το diversity έχει απλωθεί σε κάθε πτυχή της κοινωνίας, ένα από τα πιο σημαντικά ανδρικά ζητήματα δεν πρέπει να μένει στο περιθώριο. Δεν είναι μόνο το μέγεθος. Είναι συνολικά το θέμα της σεξουαλικής υγείας. Υπάρχει ποσοστό ανδρών που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά. Η άγνοια είναι εχθρός. Μέγεθος, επικίνδυνες επεμβάσεις για μεγέθυνση, στύση, χρονική διάρκεια ακόμη και φίμωση. 

Η Ευγενία Σαμαρά μεταξύ σοβαρού και αστείου έκανε το πρώτο βήμα. Η σωστή ενημέρωση είναι επιβεβλημένη για κάθε άνδρα ώστε να μη φοβάται να αντιμετωπίσει το ίδιο του το σώμα. Η επιστήμη είναι σύμμαχος και η γνώση αναφορικά με το σώμα μας και την αποδοχή αυτού είναι το πιο σημαντικό βήμα ώστε να τα καταφέρουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved