Newsbomb Mε ποια λογική πετάς πέτρες σε πυροσβέστες που σβήνουν φωτιά;

Στον πλανήτη “Πάτρα” φαντάζει ένα λογικό σενάριο.

Το πρωί της Πέμπτης ήρθαμε με μία ακόμη είδηση που δυσκολευτήκαμε να κατανοήσουμε αλλά όταν ζεις στην Ελλάδα, όλα μπορείς να τα περιμένεις. Τι συνέβη; Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας, πυροσβέστες κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά που είχε ξεσπάσει σε κάδο. Αυτό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 21:00 και όλα εδώ μέχρι καλά. 

Μόλις το όχημα της πυροσβεστικής προσέγγισε το σημείο της πυρκαγιάς επί της Οδού Πίντου, η πέτρα έπεσε… βροχή. Κάτι σαν μετεωρίτες αλλά όχι στο τόσο εντυπωσιακό. Άτομα που βρέθηκαν στην περιοχή πέταξαν όποια πέτρα βρήκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να τραπούν σε φυγή.

 

 

Σύμφωνα με το tempo24, “απομακρύνθηκαν από το σημείο μετακινούμενοι στη συμβολή των οδών Πόντου και Φαναρίου και αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ανάμεσα στις οποίες η ομάδα ΔΙΑΣ και η ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί οδήγησαν το Πυροσβεστικό όχημα πάλι στην Πλατεία όπου οι πυροσβέστες έσβησαν με ασφάλεια τη φωτιά. Στη διάρκεια της παραμονής τους στην Πλατεία αστυνομικοί δέχτηκαν φραστική επίθεση από κάτοικο, όμως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε. Πυροσβέστες και αστυνομικοί αμέσως μετά έφυγαν από την Πλατεία Ελευθερίας”.

Η Anike Ekina είναι η πιο sexy πυροσβέστης στον κόσμο

Αλλά πραγματικά ποιος είναι ο λόγος που σε κάνει να πετάξεις μία πέτρα σ’ έναν πυροσβέστη. Ειλικρινά τι σου φταίει; Δείχνει κάποιου είδους κοινωνική επανάσταση να τον λιθοβολήσεις όντας “αναμάρτητος”; Ρητορικά τα ερωτήματα διότι αν υπήρχε η κριτική σκέψη για τις απαντήσεις, ποτέ δε θα είχε φύγει η πέτρα από το χέρι προς το κεφάλι πυροσβέστη.

Ζήσε το μύθο σου στην Πάτρα, με λίγα λόγια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved