Assosiated Press To «αντίο» του Joey στον Chandler είναι λόγια αληθινού φίλου

Πίσω από τα λόγια του Matt LeBlanc κρύβονται αισθήματα ενός πραγματικού φίλου.

Καμιά φορά και τίποτα να μην γράψεις δημόσια, ειδικά όταν πρόκειται για το «αντίο» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είναι πολύ καλύτερο από τις δακρύβρεχτες αφιερώσεις που βλέπουμε στα social media. Άλλωστε μόνο ο γραφών και ο (πλέον) απών γνωρίζουν καλύτερα από τον καθέναν τι σχέση είχαν και τα συναισθήματα που θα τους δένουν για μια ζωή. 

Oι Chandler και Joey ήταν τα Φιλαράκια που όλοι θέλαμε να μοιάσουμε.

Στην περίπτωση της φιλίας των Matthew Perry και Matt LeBlanc, τους αγαπημένους μας Chandler και Joey από «Τα Φιλαράκια» ήμασταν βέβαιοι ότι ήταν παραπάνω από δύο φίλοι στο σετ. Άλλωστε το είχαμε δει αυτό στο Friends Reunion, όπου ο Uncle Joey -όπως δηλαδή είχε εμφανιστεί ο γκριζομάλλης και εμφανώς φουσκωμένος, Joey- ότι οι δυο τους είχαν αναπτύξει πραγματική φιλία.

 

 

Μπορεί να άργησε δυο βδομάδες, ωστόσο ο LeBlanc ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram για να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο, απλό και απέριττο, δίνοντας την αίσθηση σε όλους, όμως, ότι είχε πολλά παραπάνω να πει.

Matthew, με βαριά καρδιά σε αποχαιρετώ. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Θα χαμογελάω πάντα όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μα ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε αδελφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Με πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το δικό μας "αντίο" στον Chandler Bing.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved