Instagram Γιαγιά εμψυχώνει τους αθλητές του Μαραθωνίου και φυσικά γίνεται viral

Φόρεσε τα sneakers και εμψύχωνε όλους τους συμμετέχοντες λες και ήταν παιδιά της.

Ήταν μία πραγματική γιορτή για την Αθήνα. Ο κλασσικός Μαραθώνιος πάντα καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα καθώς αποτελεί μία από τις δυσκολότερες διαδρομές στον πλανήτη αναφορικά με το άθλημα του Μαραθωνίου. Δεν υπάρχει αθλητής στον κόσμο που να μη θέλει να συμμετάσχει και να γίνει κομμάτι της κληρονομιάς.

Βεβαιώς υπάρχουν οι κορυφαίου του είδους όπως ο Κενυάτης Έντουιν Κίπροπ Κίπτο που τερμάτισε πρώτος με ρεκόρ διαδρομής και χρόνο 2:10.34. Ή ο πρώτος Έλληνας στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Παναγιώτης Καραΐσκος, ο οποίος αφού κέρδισε όλους τους δαίμονες του παρελθόντος, κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας που μπήκε στο Καλλιμάρμαρο.

Ωστόσο κάθε τερματισμός αποτελεί μία προσωπική δικαίωση. Μία διαφορετική ιστορία από την αφετηρία μέχρι τον τερματισμό. Δύναμη ψυχής και σώματος. Η απόλυτη αρμονία. Σε αυτή τη γιορτή, μία γιαγιά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Να μαγνητίσει τα βλέμματα και φυσικά να γίνει viral. Ένα γλυκύτατο πλάσμα που βρέθηκε εκεί για να χειροκροτήσει όλους τους αθλητές. Όλους εκείνους που συμμετείχαν. Φόρεσε τα sneakers και ήταν εκεί εμψυχώνοντας κάθε συμμετέχοντα. Σαν να ήταν παιδιά της.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved