MCU: Μετά το LOKI όλα είναι εντελώς ρευστά

Μία το «αντίο» του Tom Hiddleston, μία το «ανοιχτό» φινάλε, ύστερα η υπόθεση Majors, και ακόμα κανείς δεν ξέρει τι έρχεται.

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι το φινάλε του LOKI, μετά από 2 σεζόν που κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω ως το πιο ενδιαφέρον project του MCU, κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει στην επόμενη μέρα του σύμπαντος.

Τι είδαμε στο φινάλε της σειράς LOKI.

Ο Kevin Feige έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα να διαχειριστεί, έχει ήδη ρίξει ένα ισχυρό «τυράκι» μέσω του The Marvels και αν υποθέσουμε ότι ο Tom Hiddleston έδωσε την τελευταία του ερμηνεία ως Loki (όπως δήλωσε εμμέσως), τότε κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τι είναι αυτό που έρχεται.

 

Το μεγάλο ερωτηματικό που λέγεται Kang the Conqueror

Για την ακρίβεια δεν είναι ο χαρακτήρας, αλλά ο ηθοποιός πίσω από αυτόν, ο Jonathan Majors, ο οποίος όσο καλός και αν ήταν μέχρι στιγμής ως ο νέος μεγάλος κακός του MCU, βλέπει τη θέση του να είναι επισφαλής και ο λόγος είναι η δικαστική διαμάχη για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της πρώην συντρόφου του. Με βάση αυτό και, κυρίως, το παρελθόν της Disney (βλ. Johnny Depp εναντίον Amber Heard) που διώχνει κάθε «κακόβουλο» ον που μπορεί να βλάψει την εικόνα της, τηρείται μια στάση αναμονής αναφορικά με το τι θα γίνει στο μέλλον.

 

 

Με λίγα λόγια, αν ο Majors κριθεί ένοχος, τότε θα πει αυτόματα goodbye στο ρόλο, και ενδεχομένως το ίδιο το concept της ιστορίας θα πρέπει να αλλάξει. Αν γίνει αυτό, μέχρι και αλλαγή μεγάλου κακού μπορεί να έχουμε, αν και οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο νέος villain θα είναι ο Doctor Doom, γρήγορα εξαφανίστηκαν.

Μέχρι να μάθουμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση Majors, όλοι θα είμαστε στο σκοτάδι, αν και είμαστε βέβαιοι πως ο Kevin Feige έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του αναφορικά με τον Kang the Conqueror. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επόμενη ταινία Avengers έχει τίτλο The Kang Dynasty, οπότε μάλλον δύσκολο να αλλάξουν τα σχέδια.

 

Εφόσον δεν αποχωρήσει ο Kang, λοιπόν..

Μετά τα γεγονότα στο φινάλε της σειράς, ο Loki είναι ο νέος He Who Remains και έχει την ειδική αποστολή να κρατάει τα timelines στη ζωή, αντί να τα «κλαδεύει» όπως γινόταν από τον προκάτοχό του. Με δεδομένο το συγκεκριμένο γεγονός, η TVA πλέον έχει άλλο σκοπό ο οποίος δεν είναι άλλος από το να εντοπίσει τις απειλές των διάφορων Kangs και να τους διώξει.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι τα timelines πλέον ελέγχονται από την TVA για καλό σκοπό, η ιδέα που επικρατεί είναι ότι η εταιρεία που χειρίζεται το χρόνο θα παίξει σημαντικό ρόλο στο Avengers: Secret Wars.

 

 

Αν ισχύουν οι φήμες, τότε μετά την έφοδο της Kang Dynasty στο Multiverse, η TVA θα μαζέψει τους ισχυρότερους υπερήρωες από όλα τα timelines και θα τους ενώσει στην τελική μάχη που θα κλείσει το Multiverse Saga.

Αυτό το μονοπάτι βγάζει κάποιο νόημα, εφόσον δεν έχουμε κάποια αλλαγή με τον Kang the Conqueror, και αυτή τη στιγμή περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο.

Με τους X-Men της παλιάς φρουράς να είναι έτοιμοι να κάνουν ντου και τις φήμες ότι μέχρι και οι Ironman και Captain America θα επιστρέψουν, ίσως να μην είναι τόσα άσχημα τα πράγματα καθώς πλησιάζουμε προς το Deadpool 3.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved