O Αντώνης Κανάκης μίλησε στην καρδιά κάθε ανθρώπου που νοσταλγεί τον πατέρα του

Χρειάστηκαν μόλις 13 λέξεις για να προκαλέσει συγκίνηση.

Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Έχει τις καλές στιγμές της, έχει όμως και τις δυσκολίες της. Κάθε φορά που συμβαίνει ένα μεγάλο επίτευγμα, αντισταθμίζεται και από μια ηχηρή απώλεια. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή.

Όπως για κάθε άνθρωπο, ξεχωριστά, υπάρχει ένα άτομο του οποίου η απώλεια «χτυπάει» παραπάνω από τις υπόλοιπες, έτσι και για τον Αντώνη Κανάκη, αυτός ο κάποιος ήταν ο πατέρας του.

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, γέμισε με δάκρυα συγκίνησης τον κόσμο με μία και μόνο πρότασή του. Ειδικά εκείνους που έχουν χάσει τον πατέρα τους.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τον πατέρα του, το άλλοτε μέλος των «ΑΜΑΝ Τα καθάρματα» είπε την ατάκα που κάθε γονιός έχει πει, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά του δεν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον παππού τους:

«Αχ ρε μπαμπά, πού είσαι για να τα δεις (σ.σ. τα παιδιά) και να τα χαρείς» είπε ο Αντώνης Κανάκης, ενώ πριν είχε προλάβει να πει «και τι δεν θα έδινα για μία μέρα μόνο να τον δω μπροστά μου και να του κάνω σφιχτή αγκαλιά».

 

 

Μπορεί στη ζωή να λειτουργούμε διαφορετικά οι άνθρωποι καθημερινά, να κουβαλάμε διαφορετικά προβλήματα στην καθημερινότητα, να έχουμε άλλο τρόπο σκέψης, συλλογιστική, προσδοκίες και αντιλήψεις. Όσον αφορά, όμως, τα συναισθήματα και ειδικά στον τομέα μιας βαριάς απώλειας μπορούμε πάντα, έστω και για λίγο, να νιώσουμε τον πόνο του άλλου. Ειδικά εάν τον έχουμε νιώσει οι ίδιοι.

Κάποιοι πάντως βλέπουν και τέτοια όνειρα όταν έχουν χάσει τον πατέρα τους.

Μπορεί να μην καταλάβουμε ποτέ την έκταση του πόνου του, όμως ξεκάθαρα μπορούμε να υποστηρίξουμε πως εκείνη τη στιγμή, της ισόποσης χαράς και λύπης για το αγαπημένο μας πρόσωπο, ότι είμαστε έστω και για λίγο, συνδεδεμένοι όλοι μαζί που «πονάμε».

Κάθε υιός ή κόρη που έχει χάσει τον γονιό του, είναι δεδομένο ότι ακούγοντας την ατάκα του Αντώνη Κανάκη, είναι σαν να άκουσε τον ίδιο του τον εαυτό.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved