Slow Horses: Τα ζώα μου αργά και στο τρέιλερ της 3ης σεζόν

Ο Jackson Lamb συνεχίζει να βασανίζει την ομάδα του σε ακόμα έναν κύκλο και το περιμένουμε πώς και πώς.

Τόσο καιρό βρισκόμασταν στο σκοτάδι, ευτυχώς όμως, η σειρά-έκπληξη του Apple TV+, που ήρθε σαν αστείο και έγινε λατρεία, ετοιμάζεται να μας ξαναμαζέψει μπροστά στην οθόνη. Το «Slow Horses» επιστρέφει με τρίτη σεζόν, στην οποία η ΜΙ5 αποδεικνύεται ακόμα πιο εχθρική για τα παρατημένα πλάσματα της υπηρεσίας.

Το βρετανικό, κοφτερό χιούμορ είναι διάχυτο για μία ακόμα φορά, η ομάδα ετοιμάζεται, και με νέες προσθήκες (βλ. Ṣọpẹ Dìrísù) ετοιμάζεται να εισέλθει σε αχαρτογράφητα νερά, την ώρα που ο Jackson Lamb του Gary Oldman μας έχει προϊδεάσει ότι θα δώσει ένα ακόμα ρεσιτάλ.  

Διαβάστε εδώ γιατί ο Jackson Lamb είναι το πιο σιχαμένο αφεντικό.

Ο τρίτος κύκλος θα αποτελέσει ουσιαστικά διασκευή του τόμου Real Tigers της σειράς βιβλίων Slough House που υπέγραψε ο Mick Herron και θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στο Apple TV+.

Το γεγονός ότι ακολουθεί και τέταρτη σεζόν μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι το θέαμα θα είναι πολύ καλό.

 

 

Στο cast επιστρέφουν η Kristin Scott Thomas, οJack Lowden, η Saskia Reeves, η Rosalind Eleazar, ο Christopher Chung, ο Freddie Fox, ο Chris Reilly, ο Samuel West, η Sophie Okonedo, η Aimee-Ffion Edwards, ο Kadiff Kirwan, ο Jonathan Pryce ενώ την πρώτη εμφάνισή της θα κάνει η Katherine Waterston που υποδύεται την πράκτορα Alison Dunn.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved